העיתונאים קלמן ליבסקינד ואראל סגל הקריאו היום בתוכניתם ברדיו "גלי ישראל" פרודיה של ראיון עם שר הכלכלה נפתלי בנט.

סגל וליבסקינד טוענים כי בנט, שמנהיג את מפלגת הציונות הדתית, מסרב להתראיין לתחנה שרבים ממאזיניה מזוהים עם המפלגה. השניים טענו כי בנט מתראיין לכל תחנות הרדיו האחרות ובהן גלי צה"ל, רשת ב' של קול ישראל ואפילו לתחנות רדיו אזוריות חרדיות כמו רדיו קול חי ורדיו קול ברמה אבל דווקא את התחנה המזוהה עם בוחריו הוא מחרים.

בתוכנית "עצם העניין" ששודרה היום, ביצעו ליבסקינד וסגל שני ראיונות פיקטיביים עם בנט והטיחו בו שוב ושוב את רצונם לראיין אותו.

קלמן ליבסקינד: "מתי ראיינת לאחרונה את השר נפתלי בנט?".

אראל סגל: "לפני חודש וחצי, חודשיים, משהו כזה".

ליבסקינד: "אנחנו עושים מאמצים לראיין אותו. והאיש מתראיין, זה לא שהוא שותק, אבל אצלנו זה לא הולך. החלטנו לנסות להביא אותו עכשיו, בשידור חי. תן אני אנסה להרים לו טלפון, יש לי תחושה שכושר השכנוע שלי יצליח לשכנע אותו. אני אנסה לדבר איתו, אולי הוא יבוא לראיון".

ליבסקינד: "הלו נפתלי, היי, זה קלמן, מה העניינים, איפה אני תופס אותך? מצלם את השקיעה במצדה? עכשיו?

תגיד אתם לא עובדים שם בממשלה? איראן יוקר המחייה אני יודע מה?

יש מצב שאתה סופסוף מתראיין ? למה לא? כולם בבית יהודי מתראיינים אצלנו חוץ ממך, אבי וורצמן מדבר חופשי, אורית סטרוק לא דופקת חשבון. אתה מדבר בגלי צהל ברשת ב' בביביסי באנביסי באף בי איי. ברדיו קול ברמה של החרדים אתה מדבר, למה אצלנו לא?

יש מיליון נושאים על סדר היום אתה יודע.

קצת מדיני?

מפחד לדבר על המדיני? אתה? שכחת שאתה נפתלי בנט?

אתה לא יכול להתמודד עם שתיים וחצי שאלות על ג'ון קרי?".

לאחר סיום המונולוג של ליבסיקנד, נקט אראל סגל דווקא בגישה אחרת וטען "לא טוב להיות גבר, עדיף להשפיל את עצמך".

אראל סגל: "נפתלי? אחי? אח שלי אחוקי? אבל למה אצל רזי? למה אצל החרדים ולא אצלנו? תן לנו 7 דקות בגן עדן אני ואתה ביחד?

אפילו עם אסי עזר נפגשת. אני מוכן להיות רסיס בישבן, בבקשה נפתלי תדבר איתנו, אל תעשה לנו את זה. בבקשה. אנחנו לא נזכיר את זה שהבטחת שמשהו חדש מתחיל אבל שום דבר חדש לא התחיל.

אולי אנחנו ימנים מידי, אולי צריכים לעבור תחנה? אם היינו מדברים בקול ברמה וצועקים עליו?

בWAZE ניסינו למצא אותו ולא הצלחנו".

[[[https://www.youtube.com/watch?v=xDsuI3MFajw]]]