מבזקים
סרוגים

אלון בן דוד חושף את מצבו האמיתי של חמאס

אלון בן דוד על מצבו של ארגון הטרור חמאס בעזה: "חוליות בודדות ממשיכות להילחם אבל עזה ברובה הוכנעה. עוד לא הוכרעה אבל הוכנעה"

ז' אדר א' התשפ"ד
אלון בן דוד חושף את מצבו האמיתי של חמאס

הפרשן הצבאי הבכיר, אלון בן דוד, מתייחס למלחמה הארוכה של ישראל נגד ארגון הטרור חמאס בעזה, ואומר כי עזה כבר הוכנעה וקרובה  מאוד להיות מוכרעת.

בטור שפרסם באתר 'מעריב' כתב בן דוד: "הזרוע הצבאית של חמאס קורסת: צה"ל פוגש בשבועות האחרונים יותר ויותר מחבלים מותשים שיוצאים ממנהרות ונכנעים. הם מספרים שהמים, האוויר והמזון אזלו ושנותק להם הקשר עם המפקדים. חוליות בודדות ממשיכות להילחם אבל עזה ברובה הוכנעה. עוד לא הוכרעה אבל הוכנעה".

בן דוד מתייחס למספר גדודי חמאס שנותרו פעילים וכותב: "מ־24 הגדודים של חמאס נותרו רק 6 גדודים שמתפקדים, וגם חמאס יודע שצה"ל נמצא במרחק החלטה מלפרק גם אותם. בצר להם, מנסים המפקדים שנותרו ליצור מראית עין של שליטה בשטח, במיצגים מצולמים כמו הצעדתם של "חשודים בביזה" או הצבת "שוטרים" שיאכפו סדר".

אלון בן דוד חמאס עזה