מבזקים
סרוגים

טרגדיה בעמק חפר: גבר בן 70 טבע למוות בבריכה

גבר כבן 70 טבע בבריכה במועצה האזורית עמק חפר ונמשה מהמים כשהוא מחוסר הכרה. צוותי מד"א ביצעו בו פעולות החייאה, אך נאלצו לקבוע את מותו במקום. זו הפעם השלישית שבה נרשם מקרה טביעה בבריכה בעמק חפר

כ"א אב התשפ"ג
טרגדיה בעמק חפר: גבר בן 70 טבע למוות בבריכה

גבר כבן 70 טבע היום (שלישי) בבריכה במועצה אזורית עמק חפר, ונמשה מהמים כשהוא מחוסר הכרה. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהוזעקו לזירה העניקו לו טיפול רפואי וביצעו בו פעולות החייאה, אך בסופם נאלצו לקבוע את מותו במקום.

פראמדיק מד"א ויקי שמואל וחובש רפואת חירום במד"א מוחמד מסארוה סיפרו כי "הגבר שנמשה מהמים שכב על שפת הבריכה כאשר הוא מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה. מיד התחלנו לבצע בו פעולות החייאה הכוללות מתן תרופות ושוקים חשמליים, אך בסופן לא נותר לנו אלא לקבוע את מותו".

נער בן 15 טבע למוות; המשפחה תתרום את איבריו
נער בן 15 טבע למוות; המשפחה תתרום את איבריוצילום: נער בן 15 טבע למוות; המשפחה תתרום את איבריו

זו הפעם השלישית בחודש האחרון שבו נרשם מקרה של טביעה בבריכה בעמק חפר. לפני כשלושה שבועות דווח על נער כבן 16 שנמצא מחוסר הכרה בבריכה ביישוב במועצה האזורית, כשהוא פונה לבית החולים בחדרה כשהוא מורדם ומונשם.

שבוע לפני כן דווח כי אור סקורצרו בן ה-15 טבע בבריכה בעמק חפר ואיבד את הכרתו. פראמדיקים וחובשים שהוזעקו למקום העניקו לנער טיפול חירום והעבירו אותו אל מחלקת הילדים במרכז הרפואי מאיר, כשהוא הגיע לבית החולים במצב קריטי וללא דופק. לאחר קרב על חיו, לא נותר אלא לקבוע את מותו. והוריו הסכימו לתרום את קרניות עיניו.

בריכה טביעה עמק חפר