מבזקים
סרוגים

אחרי 25 שנה: הקלאסיקה הענקית חוזרת למסך הגדול

עשרים וחמש שנה עברו מאז ש"טיטאניק" יצא לאקרנים ועשה היסטוריה. הסרט מ-1997 זכה ב-11 פרסי אוסקר ובמשך למעלה מעשור היה הסרט המכניס ביותר בכל הזמנים. כעת, הוא יוצא בגרסא מחודשת

אחרי 25 שנה: הקלאסיקה הענקית חוזרת למסך הגדול

"טיטאניק" חוגג 25 שנה ליציאתו, ויחזור לבתי הקולנוע בהפצה מחודשת בחודש הבא.

אחרי ההצלחה המסחררת של הסרט האמריקאי מ-1997 שעסק בפרשת טביעתה הטרגית של אונית הטיטאניק, הסרט מופץ בגרסה מחודשת לציון 25 שנה מאז שפורסם לראשונה על המסך הגדול.

הסרט האייקוני הופק בסכום עתק של למעלה מ-200 מיליון דולר, זכה להצלחה חסרת תקדים בקופות, והחזיק במשך למעלה מעשור בתואר הסרט המכניס ביותר בכל הזמנים, עם הכנסות של למעלה מ2.18 מיליארד דולר. מי שעקף את הקלאסיקה הזו בתואר היה הסרט "אווטאר", שגם אותו ביים ג'יימס קמרון.

אווטאר: דרכם של המים | נכנסתי סקפטי והופתעתי לטובה
אווטאר: דרכם של המים | נכנסתי סקפטי והופתעתי לטובהצילום: אווטאר: דרכם של המים | נכנסתי סקפטי והופתעתי לטובה

הסרט זכה בפרסים רבים, ביניהם כ-11 פרסי אוסקר, כולל פרס הסרט הטוב ביותר. השחקנית קייט וינסלט הייתה מועמדת לאוסקר על תפקידה.

ב-2012 מלאו 100 שנים לאסון הטיטאניק, והסרט הופץ בשנית בבתי הקולנוע בגרסה מחודשת בטכנלוגיית תלת מימד. כעת, הסרט מופץ בפעם השלישית, הפעם בגרסת תלת מימד מחודשת, ויגיע לבתי הקולנוע ב-9.2.23.

"ביום האהבה הקרוב", הובטח בטריילר, "תחגגו את יום האהבה ה-25 של סיפור האהבה העל זמני על המסך הגדול"

צפו בטריילר: טיטאניק

אווטאר ג'יימס קמרון טיטאניק קייט וינסלט