מבזקים
סרוגים

טרגדיה: אדם שישב בפארק נהרג מפגיעת רכב

גבר כבן 51 נהרג מפגיעת רכב בעת ששהה בגינת כלבים בעיר קריית מוצקין. נוסעי הרכב נפגעו קל ובינוני ופונו לבית החולים רמב"ם

כ' ניסן התשפ"ב
טרגדיה: אדם שישב בפארק נהרג מפגיעת רכב

גבר בן 51 נהרג הבוקר מפגיעת רכב בזמן שישב בפארק בעיר קריית מוצקין. מבירור ראשוני עולה, כי נהג הרכב סטה מסיבה שאינה ברורה, התנגש ברכב אחר ופגע בהרוג.

תאונה קשה נוספת: שישה פצועים, בהם נערה בת 12
תאונה קשה נוספת: שישה פצועים, בהם נערה בת 12צילום: תאונה קשה נוספת: שישה פצועים, בהם נערה בת 12

ממד"א נמסר: "מדובר בתאונת דרכים עם מעורבות שני כלי רכב, אחד מהרכבים התהפך ופגע בגבר שהיה בגינת כלבים סמוכה. פראמדיקים של מד"א קבעו את מותו של גבר בן 51 שהיה בגינת הכלבים, ופינו לבית החולים רמב"ם את נהגת הרכב אישה כבת 50 במצב בינוני. נהג הרכב השני שנפצע באורח קל מטופל במקום".

פראמדיק מד"א, אלכסנדר גרינבאום, וחובש בכיר במד"א, סמיח עבד אלקאדר, סיפרו: "מדובר בתאונת דרכים קשה עם מעורבות שני כלי רכב וגבר שנפגע מאחד מהם כשהיה בגינת הכלבים".

"הפצוע שכב בגינה כשהוא מחוסר הכרה וסובל מפגיעה רב מערכתית קשה מאוד. ביצענו בו פעולות החייאה אבל הפציעה הייתה קריטית ובסופן נאלצנו לקבוע את מותו".

"נהגת הרכב נלכדה ברכבה שהיה הפוך על צידו ולאחר פעולות חילוץ מורכבות היא פונתה לבית החולים במצב בינוני. נהג הרכב השני שנפצע באורח קל טופל במקום ופונה גם הוא לבית החולים כשמצבו קל".

מד"א קריית מוצקין תאונה