מבזקים
סרוגים

"ההופעות הן טיפול זוגי" | 'לינוי ודובוב' עם יונינה • צפו

הצמד המצליח במגזר 'יונינה', הגיעו להתארח בתכנית של 'לינוי ודודוב' וגילו איך הקורונה השפיעה על הזוגיות בפן האישי והמוזיקלי יחד עם ביצועים מפתיעים, חדשות הברנז'ה ועוד המון הפתעות - צפו עכשיו בתכנית העשירית

"ההופעות הן טיפול זוגי" | 'לינוי ודובוב' עם יונינה • צפו

"לינוי ודובוב" חוזרים בתכנית עשירית, עם אורחים מפתיעים, חדשות הברנז'ה וכל הסינגלים החדשים שעשו לנו את השבוע.

והשבוע בתכנית: הצמד המצליח במגזר 'יונינה'-יוני ונינה טוקייר שהופיעו בסלון עוד הרבה לפני שזה הפך לטרנד, מספרים בראיון זוגי מיוחד על מאחורי הקלעים, הסוד לזוגיות מוצלחת וכמובן על תקופת הקורונה שהחזירה אותם לסלון והעניקה להם לא מעט רעיונות יצירתיים.

צפו בתכנית העשירית:

התשובה של דוד ד'אור ורועי לביא לקורונה| 'לינוי ודובוב'
התשובה של דוד ד'אור ורועי לביא לקורונה| 'לינוי ודובוב'צילום: התשובה של דוד ד'אור ורועי לביא לקורונה| 'לינוי ודובוב'

במהלך התכנית ביצעו יונינה את שירם החדש "בחוץ", שמדבר על הרצון להוציא את הילדים (והמבוגרים) מהמסכים. בנוסף הפתיעו בקאבר ללהיט "פשוטים" של עקיבא, שהפך לשיר האהוב עליהם בתקופת הקורונה.

צפו בביצוע לשיר החדש "בחוץ":

אולפן סרוגים יונינה לינוי ודובוב לינוי ודובוב סורגים תרבות