מבזקים
סרוגים

אחרי 7 חודשים: חמאס ירה רקטה לראשון לציון

הזרוע הצבאית של חמאס הודיעה על ירי רקטה מסוג M-90 לעבר גוש דן, אזעקה נשמעה בראשון לציון לראשונה מאז חודש ינואר. הרקטה התפוצצה בשטח פתוח

כ"א אב התשפ"ד
אחרי 7 חודשים: חמאס ירה רקטה לראשון לציון

אחרי חודשים ארוכים, אזעקת צבע אדום באזור ראשון לציון. ככל הנראה מדובר בשיגור רקטה בודדת.

ההתראה כאמור היא על ירי רקטות, מרצועת עזה. הפעם האחרונה בה נורתה רקטה מעזה לראשון לציון הייתה בינואר, כלומר יותר משבעה חודשים.

הזרוע הצבאית של חמאס הודיעה כי ירתה רקטה מסוג M-90 לעבר תל אביב. תושבים בדרום תל אביב שמעו קול פיצוץ חזק.

פיקוד העורף הסיר את המגבלות: אלו ההנחיות החדשות
פיקוד העורף הסיר את המגבלות: אלו ההנחיות החדשותצילום: פיקוד העורף הסיר את המגבלות: אלו ההנחיות החדשות

מדיווחים ראשונים עולה כי נורו שתי רקטות מחאן יונס, אחת התפוצצה בשטח רצועת עזה. השנייה התפוצצה בשטח פתוח.

מדובר צה"ל נמסר: "בהמשך להתרעה שהופעלה במרחב ראשון לציון, זוהה שיגור אחד שחצה מדרום רצועת עזה ונפל בשטח פתוח במרחב ראשון לציון".

אין נפגעים באירוע.

מדוברות מד"א נמסר: "בהמשך לאזעקות שנשמעו בדקות האחרונות בגזרת ראשון לציון: בשלב זה לא התקבלו קריאות על נפילות או חלקי יירוט. צוותי מד"א הוזנקו לטפל בצעירה כבת 26 שנחבלה בדרכה למרחב המוגן".

יירוט ישראל במלחמה ראשון לציון