השר לביטחון פנים גלעד ארדן השיב לשאילתה במליאת הכנסת בנושא הרב הבית ובמסגרתה נדרש על ידי מספר ח"כים להתייחס להתבטאות של ח"כ מוטי יוגב הבוקר על כך ש"צריך להרים כף D-9 על ביהמ"ש העליון".
השר ארדן: "זימן לנו בורא עולם עיתוי אומלל למה שקורה היום וכך יצא שהחלטות בית המשפט העליון יצאו בעיתוי מאוד כואב כשאנחנו מציינים עשור להתנתקות. הוא בטח כואב כשאני חלק ממשלה לאומית שצריכה לפעול כדי לחזק את ההתיישבות, אבל מצד שני אנחנו ממשלה שמכבדת את החוק ואת החלטות בית המשפט.
יחד עם הכאב אני לא יכול לקבל בשום אופן את התופעות של האלימות שראינו כלפי החיילים והשוטרים. צריכה להיות אפס סובלנות ואני מקווה שיוגשו כתבי אישום ולא אכפת לי אם הם קטינים או לא. יש אגב פער בין מה שמציגים בתקשורת לבין מה שקורה בשטח.
מוטי יוגב: להרים כף D-9 על בית המשפט העליון
(צילום: ערוץ הכנסת)
[[[http://www.srugim.co.il/wp-content/uploads/2015/07/videoplayback.mp4]]]
בנוסף, שמענו ביממה האחרונה התבטאויות קשות, אתם ציינתם את ההתבטאות של ח"כ יוגב. גם אם יש לנו ביקורת, אמירות כמו של ח"כ יוגב אין להם מקום ואני מגנה אותם. יש אנשים שעלולים לפרש אותם כלגיטימציה לאלימות כלפי שופטים או שוטרים.
מי שלא יגבה החלטות של בית המשפט יוביל אותנו ואנרכיה וזה לא יכול לדור בכפיפה אחת עם נאמנות למדינה. כולנו צריכים לגנות התבטאויות כמו ההתבטאות של ח"כ מוטי יוגב.
מה דעתך בנושא?
6 תגובות
0 דיונים
הוגנים, בלשון המעטה, עד ההתקוממות העממית של העם מתוך הניתוק שלכם. מרוב כסף ויוהרה.
21:20 29.07.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
צחי
התנהגות הבג"ץ אינה משפט אלא רודנות מספחתית אין אדם בר דעת שידון בדינהם ויסכים עם החלטותיהם
16:03 29.07.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ירון
ומי שתומך בו שווה כמוהו.
15:19 29.07.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חבר מרכז ליכוד
15:05 29.07.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ש.ג.
ארדן היקר, יש שופטים בירושלים אלא שאלה שופטי סדום אטומים ומרושעים? לפסוק להרוס ובאותה נשימה להתיר לבנות? מה זו אם לא התעמרות בכיסם של אנשים עובדים. נו בטח מישיוצא עם פנסיה חודשית של ...
ארדן היקר, יש שופטים בירושלים אלא שאלה שופטי סדום אטומים ומרושעים? לפסוק להרוס ובאותה נשימה להתיר לבנות? מה זו אם לא התעמרות בכיסם של אנשים עובדים. נו בטח מישיוצא עם פנסיה חודשית של 90,000 ₪ - אל תצפו ממנו להיות רגיש כי הוא פשוט לא יודע מה זה כסף של אזרח פשוט במדינה "שומרת חוק".?
המשך 14:45 29.07.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בנט
בלה בלה בלה בכל מקרה הדתיים יצביעו לי שוב לבנט=ביבי=0 מעשים
13:56 29.07.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר