בזמן שרבים מתקשים למצוא אור בתוך החושך, הזמר והיוצר אביה שרמן, קצין במילואים בחטיבת גבעתי, מלמד אותנו שיעור חשוב. הסינגל-קליפ החדש שלו, שנכתב והולחן במהלך למעלה מ-300 ימי מילואים בעזה וביהודה ושומרון, מביא מסר של תקווה ואופטימיות גם בימים הקשים ביותר.
צפו בהצצה לקליפ הצבעוני שנכתב דווקא בעזה:
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
שיר שנולד מתוך הכאב
אביה שרמן, שחווה על בשרו את אתגרי השירות הצבאי בעזה, בחר להפוך את הכאב לשיר מלא שמחה. "כששואלים אותי מה שלומי, אני עונה ש'יותר טוב מזה לא יכול להיות'", הוא מספר. "זה מפתיע אנשים, אבל אני באמת מאמין שגם בתוך הקושי, האבדות והכאב, תמיד יש מקום לחייך ולהכיר תודה על חצי הכוס המלאה".

השיר, שכתב והלחין אביה בעצמו, הוא תזכורת לכך שגם בזמנים קשים אפשר למצוא סיבה לחייך. ההפקה המוזיקלית של אפי שיינר, יחד עם גיטרות סוחפות, מוסיפה לשיר אנרגיה קלילה ומדבקת. הקליפ, שצולם על ידי מאודי אלכסלסי, מעביר את המסר בצורה חזותית מלאת צבע וחיוכים.
שיתוף פעולה עם "ד"ר צחוק"
בקליפ המלווה את השיר, אביה משתף פעולה עם חננאל אמיתי, הידוע בכינויו "ד"ר צחוק". חננאל, שמקדיש את חייו להפצת שמחה דרך סדנאות צחוק ותהליכי ריפוי, הצטרף לאביה במשימה להעלות חיוכים על פניהם של עוברי אורח. התוצאה? קליפ מלא אנרגיה חיובית שמזמין את הצופים לקחת חלק בשמחה.
"את השיר הזה כתבתי בתקווה לשמח ולהעלות חיוך שירפא ויעניק אור בתוך החושך", מסביר שרמן. ואכן, הקליפ והשיר יחד יוצרים חוויה שמזכירה לכולנו את כוחו של החיוך, גם בזמנים מאתגרים.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים