מבזקים
סרוגים

טרגדיה: בן 15 נמשה מהים ללא רוח חיים

נער בן 15 טבע למוות בחוף צ'ארלס קלור. הוא נמשה מהמים על ידי אזרחים שניסו לבצע בו פעולות החייאה. צוותי ההצלה שהגיעו למקום נאלצו לקבוע את מותו

גיא עזרא | חדשות סרוגים
כ"ג אייר התשפ"ד
טרגדיה: בן 15 נמשה מהים ללא רוח חיים

טרגדיה: נער בן 15 נמשה לחוף צ'ארלס קלור בתל אביב כשהוא ללא רוח חיים. אזרחים ששהו על החוף משו אותו מהמים אך צוותי ההצלה קבעו את מותו במקום.

ממד"א נמסר: "בשעה 08:47 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב דן על נער שנמשה מהמים כשהוא מחוסר הכרה בחוף צ'ארלס קלור בתל אביב. חובשים ופראמדיקים של מד"א מדווחים על נער בן 15 ללא סימני חיים וקובעים את מותו".

פראמדיק מד"א, אביב סולומון, וחובש רפואת חירום, מונזר אבו קאסם, סיפרו: "כשהגענו לחוף הובילו אותנו אל הנער שאזרחים מבצעים בו פעולות החייאה בסיסיות. סיפרו לנו שמשו אותו מהים כשהוא מחוסר הכרה. מיד המשכנו לבצע בו פעולות החייאה ממושכות שבסופן נאלצנו לקבוע את מותו במקום".

טביעה מד"א נער תל אביב