מבזקים
סרוגים

חיל האוויר חיסל מחבל בתוך מבנה צבאי בדרום לבנון

צה"ל תקף מבנה צבאי בו שהה מחבל של ארגון הטרור חיזבאללה בדרום לבנון; במקביל כוח שריון ירה אל עבר מרחב טיר חרפא והסיר איום על כוחותינו

ג' ניסן התשפ"ד
חיל האוויר חיסל מחבל בתוך מבנה צבאי בדרום לבנון

מטוסי קרב של חיל האוויר תקפו מוקדם יותר היום מבנה צבאי במרחב א-דהירה שבדרום לבנון, בו שהה מחבל מארגון הטרור חיזבאללה. במהלך היום כוח שריון ביצע ירי להסרת איום במרחב טיר חרפא.

מוקדם יותר, ערך ראש הממשלה בנימין נתניהו ביקור בבסיס חיל האוויר בתל נוף, שם נפגש עם אנשי טייסת 133 שמפעילה מטוסי F15. בדבריו אמר נתניהו: "אנחנו בימים מאתגרים. אנחנו בעיצומה של המלחמה בעזה שנמשכת במלוא עוזה, במקביל אנחנו ממשיכים במאמצים שלא נפסקים כדי להחזיר את חטופינו, אבל אנחנו נערכים גם לתרחישים של אתגרים מזירות אחרות".

הותר לפרסום: צה"ל פתח במבצע במרכז הרצועה
הותר לפרסום: צהצילום: הותר לפרסום: צה

נתניהו הוסיף: "קבענו עיקרון פשוט, מי שפוגע בנו, אנחנו פוגעים בו. אנחנו נערכים לענות על הצרכים הביטחוניים של מדינת ישראל גם בהגנה וגם בהתקפה."

דרום לבנון חיזבאללה חיל האוויר ישראל במלחמה