מבזקים
סרוגים

חיים לוינסון הודיע על עזיבה: "כניעה לאלימות"

חיים לוינסון, שהותקף פיזית בשידור על ידי ינון מגל, הודיע להנהלת הרדיו 103FM כי הוא החליט לעזוב את התחנה: "מדובר בכניעה לאיומים ואלימות פיזית ממש"

כ"ז תשרי התשפ"ד
חיים לוינסון הודיע על עזיבה: "כניעה לאלימות"

אחרי שינון מגל הרביץ לו בשידור, עיתונאי 'הארץ' חיים לוינסון, הודיע כי הוא עוזב את רדיו 103FM וזאת לאחר שמנכ"ל הרדיו הודיע לו שהוא לא ישדר עם ינון מגל בימים הקרובים.

לוינסון כתב: "לדעתי, מדובר בכניעה לאיומים ואלימות פיזית ממש. לי אין בעיה לשדר עם ינון. להיפך. מצווה להכות בשופרות. אם קשה לו, הוא יכול להירגע קצת בערוץ 14 עם בועז גולן".

"בשל כך", הבהיר לוינסון, "החלטתי לסיים את תקופתי ב103. חבל, כי מאוד נהניתי לשדר ברדיו הזה".

על הרדיו עצמו כתב לוינסון: "מקום של מקצוענים. מאור צלקובניק שהביא אותי, איתמר דרוקמן שהחליף אותו (למרות ששגה פה) ואני חושב שיביא רוח טובה ואנרגטית לרדיו, העורכים אסף נבו וסער פלסנר ומלי בנימינוב ואפרת קורמן ורביע באדר. כל אנשי הדיגיטל המעולים כולם. תודה על תקופה מאוד יפה ויאללה לפרק את חמאס".

חיים לוינסון ינון מגל רדיו 103FM