מבזקים
סרוגים

בקורת מבית: "אין הבדל בין נתניהו לבנט ובין גלנט לגנץ"

חבר הכנסת צביקה פוגל תוקף הבוקר את מדיניות הממשלה בה מפלגתו חברה, ואומר כי האצבע שלו לא מובטחת לכל הצבעה: "הממשלה מתנהגת כאילו יש לה רק משימה אחת"

כ"ו שבט התשפ"ג
בקורת מבית: "אין הבדל בין נתניהו לבנט ובין גלנט לגנץ"

הביקורת ממפלגת עוצמה יהודית על ראש הממשלה בנימין נתניהו נמשכת גם הבוקר. אחרי שאיתמר בן גביר ואלמוג כהן הבהירו כי אם המצב יימשך כמו שהוא הם יפרשן מהממשלה, הבוקר חבר הכנסת צביקה פוגל אומר כי אין הבדל בין נתניהו לנפתלי בנט ובין יואב גלנט לבני גנץ.

"האיום רציני; לא נוכל להיות חלק מהממשלה של נתניהו"

בראיון לכאן רשת ב' אמר פוגל: "אין הבדל בין ראש הממשלה ושר הביטחון הנוכחיים, לראש הממשלה ושר הביטחון הקודמים".

על המתיחות בין השר לבטחון לאומי איתמר בן גביר, למפכ"ל המשטרה יעקב שבתאי אמר פוגל ולאפשרות שבן גביר ידיח אותו: "אם הוא לא יהיה מוכן להתרגל לסגנון החדש, אז אין ברירה. המפכ"ל לפעול במדויק לפי המדיניות שמגדיר לו נבחר הציבור".

פוגל שב ואיים כי שלמות הקואליציה בסכנה ואמר: "מי שחושב שהאצבע שלי מורמת לכל דבר שהם רוצים, אבל אנחנו לא נקבל את מה שאנחנו דוחפים אליו ובשבילו נבחרנו, טועה. הממשלה מתנהגת כאילו יש לה רק משימה אחת – הרפורמה המשפטית".

בנימין נתניהו עוצמה יהודית צביקה פוגל