מבזקים
סרוגים
"נאשם הופך למאשים"

חדשות השבת: פרקליט המדינה תוקף את נתניהו

בצל הרפורמה המשפטית, פרקליט המדינה תקף במרומז את ראש הממשלה נתניהו: "חושבים שאפשר לפגוע בלגיטימיות של פרקליטים בתיקים ספציפיים – זו טעות"

כ"א טבת התשפ"ג
חדשות השבת: פרקליט המדינה תוקף את נתניהו

עשרות אלפי מפגינים צפויים להתאסף הערב (שבת) בכיכר הבימה בתל אביב בכדי להפגין נגד הרפורמות המשפטיות של שר המשפטים יריב לוין. שוטרי מג"ב ערוכים לקבל את פני המפגינים.

במהלך השבת, פרקליט המדינה עמית איסמן, תקף את ראש הממשלה נתניהו במרומז במסגרת כנס של העמותה למשפט ציבורי: "מציאות שבה חשוד הופך לחוקר, נאשם למאשים ומורשע לקורבן. חושבים שאפשר לפגוע בלגיטימיות של פרקליטים בתיקים ספציפיים – זו טעות".

"נאשם הופך למאשים": פרקליט המדינה נגד נתניהו

שני מחבלים, פעילי הג'יהאד האיסלאמי, פתחו באש על לוחמי חטיבת כפיר. הלוחמים ירו בחסרה וחיסלו את המחבלים.

בהוד השרון נפער בולען בגלל פיצוץ בצינור מים ראשי, ומכונית נבלעה לתוך הבור, שנפער ברחוב הגנים.

קריאה חריגה לראש לשכת עורכי הדין: תתפטר לאלתר
קריאה חריגה לראש לשכת עורכי הדין: תתפטר לאלתרצילום: קריאה חריגה לראש לשכת עורכי הדין: תתפטר לאלתר

בקריית ביאליק נרצח גבר כבן 36 במהלך קטטה. בן ה-36 נפצע קשה יחד עם בן 40. מותו של הצעיר בין הפצועים נקבע בבית החולים. לא נעצרו חשודים במעשה.

בתוך כך, כבד שמיעה שנקלע לחילופי אש בפזורה הבדואית בשל סכסוך משפחות נורה למוות.

בולען בנימין נתניהו חדשות השבת פרקליט המדינה רצח