מבזקים
סרוגים

"ליבי נשבר": גל גדות מגיבה להסלמה הביטחונית בארץ

כוכבת הקולנוע הישראלית גל גדות שיתפה באינסטגרם את תחושותיה על ההסלמה הביטחונית בארץ: "ליבי נשבר. המדינה שלי במלחמה, זהו מעגל מרושע שנמשך יותר מדי זמן. אני מתפללת לימים טובים יותר"

"ליבי נשבר": גל גדות מגיבה להסלמה הביטחונית בארץ

יומיים לאחר תחילת מבצע "שומר החומות", גל גדות הגיבה הערב (חמישי) להסלמה הביטחונית בישראל בפוסט ששיתפה באינסטגרם. בדבריה הוונדר וומן הישראלית הביעה תמיכה נרחבת בישראל ואמרה כי היא "מתפללת לימים טובים יותר".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

"ליבי נשבר. המדינה שלי במלחמה" כתבה השחקנית ההוליוודית. "אני דואגת למשפחה שלי, לחברים שלי, ולבני עמי. זהו מעגל מרושע שנמשך יותר מדי זמן".

"לישראל מגיע לחיות כאומה חופשית ובטוחה, וגם לשכנים שלנו מגיע אותו הדבר" הוסיפה וכתבה. "אני מתפללת עבור הקורבנות ובני משפחותיהם, אני מתפללת לכך שהעוינות הבלתי נתפסת הזאת תיגמר, ואני מתפללת שהמנהיגים שלנו ימצאו את הפתרון – כדי שנוכל לחיות זה לצד זה בשלום. אני מתפללת לימים טובים יותר".

גל גדות הסלמה ישראל שומר החומות