מבזקים
סרוגים

ברקת לסרוגים: 'חיות אדם' זו מחמאה לאנשים האלה

במהלך מסע הלוויה של אסתר הורגן הי"ד, אומר ח"כ ניר ברקת לסרוגים: "התשובה הטובה ביותר לרצח האכזר והמתועב, זה יותר בנייה, יותר אחיזה בכל חלקי ארץ ישראל"

ברקת לסרוגים: 'חיות אדם' זו מחמאה לאנשים האלה

ח"כ ניר ברקת (הליכוד) אומר לסרוגים, בהלוויית אסתר הורגן, כי התשובה ביותר לרצח היא העמקת אחיזתנו בכל חלקי ארץ ישראל.

"יש לנו הרבה עבודה לעשות, והרצח המזעזע של אסתר הוא אולי מראה עם מי יש  לנו עסק. 'חיות אדם' זו מחמאה לאנשים האלה. והתשובה הטובה ביותר כנגד הטרוריסטים, שאמנם היום אנחנו אבלים, כואבים ובוכים, אבל אם הם חושבים שהם ירתיעו אותנו מליישב את כל ארץ ישראל – הם טוענים בענק."

עם ישראל לא יישבר: צפו בהלוויית אסתר הורגן הי"ד
עם ישראל לא יישבר: צפו בהלוויית אסתר הורגן היצילום: עם ישראל לא יישבר: צפו בהלוויית אסתר הורגן הי

יותר אחיזה כל חלקי ארץ ישראל

התשובה הטובה ביותר לרצח האכזר והמתועב, זה יותר בנייה, יותר אחיזה בכל חלקי ארץ ישראל, לפתח את ההתיישבות, ולהעביר לעולם כולו, שבתפיסתנו, בתפיסת 'קיר הברזל' הדרך הטובה ביותר זה לשתף פעולה עם ישראל, לעשות שלום עם ישראל, ולא בטרור. לטרור אין שום הישג."

אסתר הורגן הלוויה ניר ברקת