מבזקים
סרוגים

ראש המועצה ספד לחייל: "היית יהודי טהור, יהודי טוב"

הערב הובא למנוחות החייל אריאל יואב צפריר שנפטר בעת שהיה במסיבת טבע בדרום. ראש מועצת שומרון ספד לו: "אלוהים רוצה לידו את הטובים ואתה היית כל כך טוב"

י"ח אלול התש"פ
ראש המועצה ספד לחייל: "היית יהודי טהור, יהודי טוב"

ראש המועצה האזורית שומרון יוסי דגן, הספיד הערב (שני) בבית העלמין הצבאי בקרית שאול את תושב המועצה, החייל אריאל יואב צפריר שנפטר בעת שהיה במסיבת טבע.

"אריאל האהוב שלנו איך הלכת מאתנו ככה בחטף. לכל נשמה יש את המשימות שלה, את האור המיוחד שהיא מביאה לעולם, יש אנשים שחיים 100 שנה ולא מספיקים, ואתה עשית כל כך הרבה בגיל צעיר היית כולך מלא אור, השפעת טוב על העולם יותר מאדם זקן".

מוות ברשלנות? | מעצר מארגני מסיבת הטבע הוארך
מוות ברשלנות? | מעצר מארגני מסיבת הטבע הוארךצילום: מוות ברשלנות? | מעצר מארגני מסיבת הטבע הוארך

דגן המסוך: "אלוהים רוצה לידו את הטובים ואתה היית כל כך טוב, זכיתי להכיר אותך מאז היית ילד. ילד מקסים עם לב זהב, כל כולך נתינה, כל כולך חסד היית יהודי טהור, יהודי טוב, חיפשת תמיד לעשות טוב לעזור לאנשים עם חיוך נצחי, כל כך הרבה אהבה וטוב".

"אהבת את השומרון בכל מאודך והשומרון אהב אותך. כמה היית גאה לגדול ולגור בברקן, אהבת את הקהילה המופלאה של ברקן שהיא כמו משפחה וכולם החזירו לך אהבה. נועדת לגדולות כל מכריך חזו לך עתיד גדול, הצטיינת בצבא, היית אמור לצאת לקורס קצינים ממש בקרוב".

ראש המועצה הוסיף: "לא חלמנו שנעמוד כאן לצידך בהלוויה צבאית, לא חלמנו שנעמוד כאן כולנו עם בור כל כך גדול ועמוק בלב. זכית לגדול במשפחה מופלאה בן לענת ואילן מעצמה של חסד שאין כמותה, חיים שהם יום ולילה ממש נתינה ועזרה לזולת".

"זו הדוגמה האישית שלמדת. ככה גדלת. כמה חסד אתם עושים כמה חסד, מתן בסתר, בשקט בצנעה, עוזרים לאלפי אנשים כל שנה בשומרון ומחוץ לשומרון, בסלי מזון בסיוע כספי בריהוט בתרופות אפילו מתנות לילדים".

אריאל צפריר יוסי דגן מסיבת טבע