מבזקים
סרוגים

עימות סוער בשידור: 'שופר'; 'מתנשאת, תתביישי'. האזינו

קרב מילולי בין המגיש ינון מגל לעיתונאית המסקרת את המחאה: "העם רוצה לפטר מנהיג מושחת". מגל: "אני שופר? עשיתי עבודה עיתונאית פי אלף ממך". האזינו

ד' אלול התש"פ
עימות סוער בשידור: 'שופר'; 'מתנשאת, תתביישי'. האזינו

העיתונאית והאקטיביסטית אור-לי ברלב התעמתה עם המגיש ואיש התקשורת ינון מגל במהלך ראיון שהעניקה לתכנית שלו ושל בן כספית בראיון 103FM.

בפתח דבריה הסבירה בר-לב את מהות ההפגנה נגד ראש הממשלה: "62 מנדטים אמרו בבחירות האחרונות 'לא לביבי'. מבחינת ציבור ענק, נתניהו צריך להיות מפוטר משלל סיבות. כל שבוע מצטרפים יותר ויותר אנשי ימין וחובשי כיפות. הייתה תפילת סליחות המונית בהפגנה".

ינון מגל השיב: "אתם מנסים להפיל את מנהיג הימין, בכל מיני אצטלות ובמהלכים לא דמוקרטיים – לי מותר ללכת לקלפי ולבחור מנהיג".

מגל תקף את אנשי השמאל שמגיעים להפגנות ואמר: "אתם לא סוחפים. כשדורכים על דגל ומתפשטים זה לא סוחף",

ברלב השיבה: "אתה רוצה להכפיש, אתה שופר". מגל לא נשאר חייב והתפוצץ: "את צריכה להתבייש. פעם אמרת משהו מחוץ לאג'נדה שלך? את לא מתביישת? מי את שתקראי לך שופר? אל תתני לי ציונים כי עשיתי עבודה עיתונאית פי אלף ממך. את כולך אג'נדה, רק אג'נדה, ואת באה בטענות לאחרים. אין גבול להתנשאות ולטרלול".

ינון מגל התפוצץ על בן כספית ונטש את השידור.צפו
ינון מגל התפוצץ על בן כספית ונטש את השידור.צפוצילום: ינון מגל התפוצץ על בן כספית ונטש את השידור.צפו
אורלי בר לב בן כספית ינון מגל עימות