מבזקים
סרוגים

דיווח: נתניהו הסכים לתת את תיק הבריאות ל'ימינה'

אחרי שסירבו להצעה האחרונה שהגיש להם ואיימו להחרים את ההצבעות בקואליציה על חוקי הרוטציה, נתניהו שוקל בחיוב להעניק למפלגת 'ימינה' את תיק הבריאות

ו' אייר התש"פ
דיווח: נתניהו הסכים לתת את תיק הבריאות ל'ימינה'

ראש הממשלה בנימין נתניהו שוקל בחיוב לתת למפלגת 'ימינה' את תיק הבריאות. אם אכן זה ייעשה, התיק יועבר ליו"ר המפלגת נפתלי בנט. על פי הדיווח ב'כאן' ההצעה של נתניהו הועברה לימינה דרך הערוצים בהם מנהלות המפלגות את המשא ומתן.

לפי שעה לא ברור אם מדובר בספין שנועד לרצות את בנט וימינה לאחר שהודיעו אמש (רביעי) כי בכוונתם להחרים את ההצבעות שתיערכנה היום בכנסת על חוקי הרוטציה.

בתוך כך, אחרי ההצעה שהגיש לנפתלי בנט לפני כשבועיים, ראש הממשלה בנימין נתניהו, הגיש למפלגת 'ימינה' הצעה חדשה הכוללת את תיק החינוך. למרות זאת ימינה סירבה.

נתניהו הגיש לימינה הצעה חדשה ונתקל בסירוב
נתניהו הגיש לימינה הצעה חדשה ונתקל בסירובצילום: נתניהו הגיש לימינה הצעה חדשה ונתקל בסירוב

על פי הדיווח של עמית סגל, ההצעה המעודכנת של נתניהו כוללת כאמור, את תיק החינוך, בנוסף לתיק ירושלים וסגן שר עם אחריות על החטיבה להתיישבות והשירות הלאומי.

ימינה, כאמור, סירבה להצעה, וחבריה צפויים להחרים את ההצבעות מחר (חמישי) בכנסת על חוקי הרוטציה.

בנימין נתניהו ימינה משרד הבריאות נפתלי בנט