מבזקים
סרוגים

צה"ל תקף יעד טרור ברצועה; המעברים נסגרו

בתגובה לירי הרקטה לעבר אשקלון, תקף כלי טיס של צה"ל תשתית טרור בצפון רצועת עזה. במקביל החליט שר הבטחון על סגירת המעברים להעברת סחורות עד להודעה חדשה

עמיחי רובין | חדשות סרוגים
כ' סיון התשע"ה
צה"ל תקף יעד טרור ברצועה; המעברים נסגרו

צה"ל תקף לפנות בוקר יעדים בעזה בתגובה לירי הרקטה אתמול לכיוון אשקלון.

אמש בסמוך לשעה 21:45 נשמעה אזעקה באזור אשקלון. רקטה אחת נחתה בשטח פתוח ללא גרימת נזק או נפגעים. לפי גורמים צבאיים מדובר בירי של תומכי דאע"ש ברצועה, שאינם סרים למרותו של החמאס.

בתגובה לירי תקף לפנות בוקר צה"ל באמצעות כלי טיס של חיל האוויר תשתית טרור בצפון רצועת עזה. מדובר צה"ל נמסר כי זוהו פגיעות מדויקת במטרות. כמו כן, בעקבות ירי הרקטות בימים האחרונים, הורה שר הביטחון, מר משה (בוגי) יעלון, על סגירת מעבר ארז ומעבר כרם שלום למעט מקרים הומאניטאריים בלבד. ההחלטה על פתיחת המעברים תתקבל על-פי הערכת מצב ועל-פי שיקולים ביטחוניים.

"צה"ל רואה את האירוע בחומרה, ארגון הטרור חמא"ס הוא הכתובת ועליו מוטלת האחריות." אומרים בצה"ל, למרות שכאמור, דווקא דאע"ש הוא שביצע את הירי.

דאע"ש רצועת עזה רקטה תקיפה תקיפה בעזה