נתוני הרייטינג מאמש חושפים תמונה ברורה של ההעדפות בקרב הצופים הישראלים. בשיא הפריים-טיים, "האח הגדול" ברשת 13 גבבר על "הזמר במסכה" בקשת 12, בעוד שבגזרת מהדורות החדשות, חדשות 12 ממשיכה להוביל בפער ניכר.
בערוץ 14 הסיפור שונה: אחרי שהתרגלו להיות במקום השני ברוב הרצועות, אמש הם רשמו ערב חלש ביותר עם הפסד ברצועת החדשות. ראוי לציין, כי תכנית הדגל של הערוץ, 'הפטריוטים' לא שודרה אמש.
מהדורות החדשות: חדשות 12 בפער ניכר
מהדורת חדשות 12 מובילה בפער משמעותי עם 13.7% רייטינג. אחריה, במרחק ניכר, נמצאת חדשות 13 עם 6%. חדשות 11 של כאן 11 רושמת 4.4%, וחדשות 14 סוגרת את הרשימה עם 2.2%.
פריים-טיים: "האח הגדול" בראש
במאבק על צופים בפריים-טיים, "האח הגדול" של רשת 13 מנצח עם 19.9% רייטינג. תוכנית הריאליטי "הזמר במסכה" של קשת 12 נמצאת במקום השני הצמוד עם 18.4%. מהדורת מוצ"ש בערוץ 14 השיגה 4.7% רייטינג, ואילו "חוליגנים" בכאן 11 רשמה 2.8%.
לייט-נייט: קרב צמוד בין קשת לרשת
בגזרת הלייט-נייט, "אברי ושרקי" בקשת 12 מובילה עם 9%, אך צמודה אליה "אח לילה" ברשת 13 עם 8.4%. חדשות הלילה בערוץ 14 השיגה 2.6% רייטינג, ו"שודדי האוצר האבוד" בכאן 11 סגרה את הרשימה עם 1.4%.

תגובות