מבזקים
סרוגים

אב החטוף משתלח: "נתניהו רוצה את החטופים מתים"

יהודה, אביו של החטוף נמרוד כהן, תקף את ראש הממשלה בנימין נתניהו ואמר: "ראש הממשלה וממשלתו עושים הכל כדי להאריך את המלחמה, בוא נחכה שהבן שלי יהיה גופה ואז יהיה קל לחלץ אותו"

י"ג סיון התשפ"ה
אב החטוף משתלח: "נתניהו רוצה את החטופים מתים"

יהודה, אביו של החטוף נמרוד כהן, תקף היום (שני) בראיון לגל"צ את ראש הממשלה בנימין נתניהו ואמר: "ראש הממשלה וממשלתו עושים הכל כדי להאריך את המלחמה, הוא עושה הכל כדי שהחטופים לא ישתחררו – קל לחלץ גופות, בוא נחכה שהבן שלי יהיה גופה ואז יהיה קל לחלץ אותו".

לפני מספר חודשים אביו אמר כי "אחד המשוחררים התקשר אליי במוצ"ש שעבר וסיפר לנו שהיה תקופה מסוימת בשבי עם נמרוד, מדצמבר עד מאי". לדבריו, החטוף ששוחרר בפעימה הרביעית של העסקה הנוכחית סיפק לו אות חיים נוסף מבנו".

במערכת הפוליטית גינו את הצתת בית הכנסת: "מזכיר תקופות אפלות"
במערכת הפוליטית גינו את הצתת בית הכנסת: צילום: במערכת הפוליטית גינו את הצתת בית הכנסת:

עוד הוא הוסיף "הם עברו היכרות עמוקה בזמן הזה. הדבר הכי משמעותי שהוא אמר זה שיום לפני השחרור שלו הוא שאל את המחבלים על נמרוד, הוא שאל מתי הוא משתחרר והם דיברו עליו בלשון הווה. הוא שאל איפה נמרוד והם אמרו 'בסביבה'. זה עוד אות חיים".

בנימין נתניהו גלי צה"ל חטופים