מבזקים
סרוגים

אירוע חמור: אסיר באגף התורני בכלא איילון נתפס עם אגרופן

סוהרים בבית הסוהר 'איילון' ערכו פעילות ממוקדת באגף התורני, במהלך חיפוש על גופו של אסיר, אותר אגרופן מאולתר שהוסלק עליו.

י"ב ניסן התשפ"ה
אירוע חמור: אסיר באגף התורני בכלא איילון נתפס עם אגרופן

אירוע חמור התרחש הבוקר (חמישי) בכלא איילון. כשאסיר באגף התורני נתפס עם אגרופן מאולתר על גופו, בו רצה לעשות שימוש לפגוע באסירים אחרים.

האירוע התרחש כאשר סוהרים בבית הסוהר 'איילון' ערכו פעילות ממוקדת באגף התורני, בעקבות מידע מודיעיני על כוונות שליליות מצד אחד האסירים. במהלך חיפוש על גופו של האסיר, אותר אגרופן מאולתר שהוסלק עליו. בעקבות האירוע, שנחשב לחמור בשל החשד שהאסיר תכנן לפגוע באחרים ולהפר את הסדר, נפתחה נגדו חקירה פלילית והוחל הליך משמעתי.

זאת בהתאם למדיניות נציב בתי הסוהר, הקובעת אפס סובלנות כלפי התנהגות מסוג זה ומחויבות לשמירה על משילות כליאתית.בשירות בתי הסוהר הדגישו כי הפעילות המהירה מנעה תקרית שעלולה הייתה לסכן את הסדר והביטחון במתקן, והוסיפו כי ימשיכו לטפל במקרים דומים ביד קשה.

אגרופן אסיר כלא איילון