מבזקים
סרוגים

דרמה במשפט נתניהו: השופטים דחו את טענות רה"מ

השופטים במשפט נתניהו קיבלו את טענת התביעה לפיה ראש הממשלה היה מודע "מודעות כללית" ל-315 הטבות הסיקור שבכתב האישום

ט' טבת התשפ"ה
דרמה במשפט נתניהו: השופטים דחו את טענות רה"מ

לאחר מספר ימי חקירה ראשית: בית המשפט המחוזי בירושלים דחה היום (חמישי) את טענות סנגורו של ראש הממשלה, עמית חדד, לפיהם בנימין נתניהו לא היה מודע לעשרות פניות לאתר וואלה – שלטענתו נעשו על ידי מקורבים לראש הממשלה ובפרט על ידי רעיית ראש הממשלה, שרה נתניהו.

בהחלטה שופטי בית המשפט קיבלו את טענת ההגנה, לפיה נתניהו היה מודע ב"מודעות כללית" לכל 315 הפניות בכתב האישום. לדברי השופטים, "אין בטענות ההגנה כדי לשנות ממסגרת הדיון כפי שהותוותה בכתב האישום". עוד נאמר כי "לא נעלמה מעינינו הבהרת המאשימה, כי אין היא מייחסת מודעות בפועל לכל פריט ופריט לעניין זה".

עמית חדד לבית המשפט: לא יתאפשר לזמן עד הגנה אחר לשבוע הבא
עמית חדד לבית המשפט: לא יתאפשר לזמן עד הגנה אחר לשבוע הבאצילום: עמית חדד לבית המשפט: לא יתאפשר לזמן עד הגנה אחר לשבוע הבא

 

נזכיר כי עדות ראש הממשלה הופסקה לשבועיים, על מנת לאפשר לראש הממשלה להחלים מהניתוח להסרת הערמונית אותו עבר. בבית המשפט ביקשו לזמן עד הגנה אחר לשבוע הבא במקום נתניהו, אך חדד הבהיר השבוע לבית המשפט כי לא ניתן לעשות זאת.

מודעות משפט נתניהו עמית חדד