מבזקים
סרוגים

אילה בן גביר: למרות כמה קפלניסטים – זו מדינת חוק

בציוץ שהעלתה, סיפרה אשתו של השר בן גביר: "הבחורה הזאת באה עם גוש בוץ גדול, זרקה אותו בכוונה לפגוע ופגעה באיתמר, באחד המאבטחים ובילדים שהלכו לידו, ואז חזרה למים בדילוגים שמחים"

ד' אלול התשפ"ד
אילה בן גביר: למרות כמה קפלניסטים – זו מדינת חוק

בעקבות הסערה ברשת סביב מעצרה של הצעירה שהשליכה חול על השר איתמר בן גביר בחוף הים, פרסמה אשתו, אילה בן גביר את פרטי המקרה וכתבה: "שמעתי שבשבת הפכה אנרכיסטית מופרעת ל׳קדושה מעונה׳. העובדות הן אחרות כמובן…"

בציוץ שהעלתה כתבה: "היינו בביקור משפחתי אצל ידידת משפחה שמתגוררת סמוך לים, אורי בן השש הסתכל על הים ומשך את אבא שלו בחולצה – "אבא אבא אני רוצה ים". חשוב לציין כי הוא לא ראה את אבא ברוב החופש כי "אבא עובד", בהחלטה של רגע החלטנו איתמר ואני שהגיע הזמן. איתמר עדכן את המאבטחים הנפלאים שלנו מיחידת מגן ויצאנו לחוף כדי שאורי ושאר הילדים יראו ים."

בן גביר המשיכה וכתבה: "חייבת לציין שהופתעתי מכמות התמיכה והאהבה של תושבי תל אביב, אבל כן, היו גם כאלה שלא אהבו, מחו, צעקו – זכותם, זאת דמוקרטיה. ההבדל הוא שהבחורה הזאת באה עם גוש בוץ גדול, זרקה אותו בכוונה לפגוע ופגעה באיתמר, באחד המאבטחים ובילדים שהלכו לידו, ואז חזרה למים בדילוגים שמחים ועם חיוך ניצחון זוהר כאילו הרגע זכתה בלוטו."

עוד כתבה: "מסתבר שמדינת ישראל עדיין נשארה מדינת חוק, למרות שכמה קפלניסטים חושבים שדמם כחול ומותר להם לתקוף כרצונם. מי שתוקף- דינו מעצר. ולפני שאנשי השמאל יתבכיינו פה ומבלי להשוות בין הדברים – כי שם המעצר לא היה מוצדק – אני כאמא צעירה בשנת 2009 נעצרתי על זה שבהפגנה צעקתי; ״די למעצרים מנהליים״, והוסעתי לכלא ״נווה תרצה״ עם תינוקת בת שנה."

ארדואן קרא לברית אסלאמית נגד ישראל: "הם בדרך לטורקיה"
ארדואן קרא לברית אסלאמית נגד ישראל: צילום: ארדואן קרא לברית אסלאמית נגד ישראל:

"לא צעקתי ׳רוצח׳ חלילה כמו שצעק איזה עבריין צעצוע בחוף הים אמש, ולא תקפתי אף אחד, ועדיין מלומדי התקשורת שחלקם עד היום בתפקיד – מעיזים להפוך את האנרכיסטית ל"קדושה מעונה" – הסבירו לי אז, בצדקנות שכך במדינת חוק. מעבירה הלאה את הבשורה: ככה זה במדינת חוק."

אילה בן גביר איתמר בן גביר חוף ים