למתכון הזה צריך להכין את העוגיות שיהיו בתוך מקצפת הגבינה אבל זה שווה את זה. קוטף מחמאות ומגיע בדיוק כשצריך משהו מתוק אבל קליל.
מרכיבים:
להכנת העוגיות השקדים:
2 חלבונים
2 כפות סוכר לבן
כף קורנפלור (אפשר תפו"א)
2 כפות קפה נמס
3/4 כוס סוכר לבן
2 כוסות קמח שקדים
קורט מלח
לאחר שהעוגיות מוכנות: יש להכין בלילה של כף אבקת קפב נמס עם כוס מים לטבילה
להכנת קרם הגבינה:
325 גבינת מסקרפונה
2 חלמונים (מהביצים של העוגיות)
1/3 כוס סוכר לבן
200 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
אופן ההכנה:
עוגיות: לטחון במעבד מזון סוכר, קפה, קורנפלור ושקדים טחונים.
להקציף במיקסר את החלבונים וקורט מלח כשהקצף לבן להוסיף 2 כפות סוכר ולהקציף עוד
לאחד הכל יחד, בעזרת כפית להכין עוגיות ולהניח על נייר אפיה, 15 דקות בתנור 160 מעלות ולצנן
קרם: להכניס קערה לתוך סיר עם מים רותחים ולטרוף במטרפה את החלמונים והסוכר. לצנן
להקציף את השמנת המתוקה, להוסיף את לתערובת החלמונים את המסקרופנה ואחר כך את הקצפת.
הרכבת המנה:
טובלים כל עודיה בכוס הקפה ומרפדים תבנית, שמים שכבה יפה של קרם גבינה וקצפת וחוזרים על הפעולה לשכבה שניה.
מכניסים למקרר ללילה, בוזקים אבקת קקאו וזוללם.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים