עוגת שוקולד אוורירית זו חובה בפסח, אחת שנימוחה בפה ונחטפת מיד כשהיא יוצאת מהתנור, יש בה לא מעט ביצים ושוקולד אבל תאמינו לי היא שווה את זה.

מצרכים:

7 ביצים

1.5 כוסות סוכר

2 חבילות שוקולד מריר

חצי כוס שמן

כוס קמח תפוחי אדמה או חצי קמת תפוחי אדמה וחצי קמח שקדים או כוס קמח מצה דק לעוגות

שקית אבקת אפייה

אופן ההכנה:

ממיסים שוקולד מריר עם השמן בסיר קטן על אש נמוכה מאד

מקציפים את החלבונים, כשהקצף לבן מוסיפים את הסוכר

מוסיפים את החלמונים

את בלילת השוקולד

את הקמח ואבקת האפייה

לשפוך את הבלילה לתבנית מלבנית בינונית ולתנור על 180 מעלות עד שהקיסם יוצא די יבש (אבל לא לגמרי) כדי שהעוגה תהיה נימוחה.

לא צריך להוסיף גנאש מעל, זו פשוט עוגה שלוקחים לכל פיקניק ולכל סיום ארוחה והיא תמיד חגיגה.

חג שמח!!