1/4 1 כוסות קמח
1 כף אבקת אפייה
2 כפות סוכר
1/4 כפית מלח
1 כוס חלב
1 ביצה
2 כפות שמן
אופן ההכנה
מנפים את הקמח ואת אבקת האפייה ביחד, מוסיפים את החלב, הביצה והשמן ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה חלקה.
מחממים מעט חמאה במחבת פנקייק או במחבת רגילה, יוצקים בכל פעם בעזרת מצקת מעט מהבלילה על כל שטח המחבת במהירות, מחכים קצת עד שהפנקייק מזהיב ונפרד בקלות מהמחבת, הופכים ומוציאים.
מומלץ להגיש עם: מייפל, שוקולד, דבש, ריבה, תותים אגוזים, בננות, וכל דבר אחר על פי טעמם האישי.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים