אפשר ליהנות מארוחה חלבית מזינה ומשביעה, בלי לחשוש מהקלוריות. אפשר לוותר על השמנת, לקצץ בגבינה הצהובה, והנה לכם פשטידה כמעט דלת קלוריות, שיכולה להחליף ארוחת צהריים שלמה.
פשטידת ברוקולי וגבינות
המרכיבים:
חצי קילו ברוקולי (עדיפות לטרי, אבל אפשר גם קפוא)
בצל שלם מגורד (אפשר להשתמש באבקת בצל)
מעט חמאה
כפית אבקת שום
100 גרם גבינה בולגרית
1 גביע יוגורט
3 ביצים
מעט פלפל שחור גרוס
כף מיונז
גבינה צהובה מגורדת (אפשר ללכת גם על הגרסה דלת הקלוריות)
פירורי לחם
● מצטרפים לדף הפייסבוק של סרוגים ונשארים מעודכנים כל הזמן
כך מכינים פשטידת ברוקולי וגבינות
מרתיחים את הברוקולי בסיר מים חמים עם מעט מלח, עד שהוא רך. לאחר-מכן, חולטים במים קרים ומסננים.
מניחים בקערה אחת עם הביצים, הבצל המגורד, המיונז, הגבינות (מלבד הצהובה) והתבלינים יחד עם הברוקולי. מועכים יחד ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
את העיסה מעבירים לתבנית המשומנת במעט חמאה. מניחים מעל את הגבינה הצהובה המגורדת ומעל פירורי לחם. אופים בחום בינוני בתנור עד שהפשטידה משחימה לשביעות רצונכם.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים