להיפרד מהחורף כידידים: מתכון למרק תירס עם טוויסט אסייתי
רגע לפני שניפרד מהחורף כידידים, מרק תירס עם טוויסט אסייתי ואביבי בטוח יעשה טוב לכל הצדדים
מתכון למרק תירס
רגע לפני שניפרד מהחורף כידידים, מרק תירס עם טוויסט אסייתי ואביבי בטוח יעשה טוב לכל הצדדים. בנוסף לכל הוא גם מהיר ופשוט להכנה- אז ארוחת צהריים/ ערב כבר יש?
מצרכים:
3 כפות שמן
2 בצל לבן
1 כף סוכר חום
1/2 1 כוסות גרגירי תירס משימורים
1 כוס מחית תירס: טוחנים גרגרי תירס משימורים בכמות שתמלא כוס
מלח ופלפל לבן
2 ליטר ציר ירקות או מים
1 כף רוטב סויה
שמן שומשום (להגשה)
אופן ההכנה:
1. קוצצים את הבצלים
2. בסיר מרק עמוק מחממים את השמן ומטגנים את הבצל הקצוץ עד שהבצל מקבל גוון שקוף
3. מוסיפים את הסוכר החום לבצל, מערבבים ומבשלים במשך 3-4 דקות על אש בינונית-נמוכה, עד שהסוכר נמס
4. מוסיפים את גרגרי התירס ואת מחית התירס, מתבלים במלח ופלפל לבן, לפי הטעם, ומערבבים.
5. מוסיפים את רוטב הסויה, והמים/ ציר הירקות מערבבים ומבשלים עד לרתיחה מלאה ומסירים מהאש
הצעת הגשה: לצקת את המרק לקערות אישיות ולהזליף מעט שמן שומשום
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו