להיפרד מהחורף כידידים: מתכון למרק תירס עם טוויסט אסייתי

להיפרד מהחורף כידידים: מתכון למרק תירס עם טוויסט אסייתי

רגע לפני שניפרד מהחורף כידידים, מרק תירס עם טוויסט אסייתי ואביבי בטוח יעשה טוב לכל הצדדים

להיפרד מהחורף כידידים: מרק תירס עם טוויסט אסייתי
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון למרק תירס

רגע לפני שניפרד מהחורף כידידים, מרק תירס עם טוויסט אסייתי ואביבי בטוח יעשה טוב לכל הצדדים. בנוסף לכל הוא גם מהיר ופשוט להכנה- אז ארוחת צהריים/ ערב כבר יש?

מצרכים:
3 כפות שמן
2 בצל לבן
1 כף סוכר חום
1/2 1 כוסות גרגירי תירס משימורים
1 כוס מחית תירס: טוחנים גרגרי תירס משימורים בכמות שתמלא כוס
מלח ופלפל לבן
2 ליטר ציר ירקות או מים
1 כף רוטב סויה
שמן שומשום (להגשה)

אופן ההכנה: 
1. קוצצים את הבצלים

2. בסיר מרק עמוק מחממים את השמן ומטגנים  את הבצל הקצוץ עד שהבצל מקבל גוון שקוף

3. מוסיפים את הסוכר החום לבצל, מערבבים ומבשלים במשך 3-4 דקות על אש בינונית-נמוכה, עד שהסוכר נמס

4. מוסיפים את גרגרי התירס ואת מחית התירס, מתבלים במלח ופלפל לבן, לפי הטעם, ומערבבים.

5. מוסיפים את רוטב הסויה, והמים/ ציר הירקות מערבבים ומבשלים עד לרתיחה מלאה ומסירים מהאש

הצעת הגשה: לצקת את המרק לקערות אישיות ולהזליף מעט שמן שומשום

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו