אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

מתכון לבולונז אורז של אמיר מויאל (מתכון סודי)

הלכנו לסרוג ארוחה עם אושיית הרשת- אמיר מויאל. הוא החליט להפתיע אותנו במנה שהוא פיתח בשם 'בולונז אורז' (אותו דבר כמו הפסטה רק עם אורז ובלי עגבניות) היה טעים מוזמנים לנסות

המתכון הסודי של אמיר מויאל לאורז

מתכון לבולונז אורז של אמיר מויאל

אז למרות שאמיר הדגיש כמה פעמיים, שזו רק הפעם השנייה בחייו שהוא מכין את המתכון הזה, אנחנו נתנו לייק לתוצאה הטעימה שיצאה. הבולונז אורז, הוא כמעט כמו בולונז פסטה רק בלי הפסטה והרוטב עגבניות מומלץ בחום לכל מי שרוצה ארוחה טעימה ולא מסובכת מידי למוח האנושי.

מצרכים: 

2 גמבות
2 גזרים
4-5 פטריות טריות
500 גרם בשר בקר טחון
2 כוסות אורז פרסי
בצל שלם
כפית כמון
כפית גריל עוף
כף אבקת מרק בצל
כף אבקת מרק רגילה
כף אבקת שום
מלח (לפי טעם)

אופן ההכנה:

1. חותכים לקוביות את הגזר, הגמבות, הפטריות והבצל

2.מבשלים את האורז לפי ההוראות על האריזה (סוד האורז של אמיר: לערבב קצת את האורז לפני שמכסים אותו לשלב הבישול הסופי)

3. בסיר (בנוני/גדול) מטגנים על אש בינונית את הבצל עד להזהבה ולאחר מכן מוסיפים את הגמבות, הפטריות והגזרים ומבשלים במשך כ5 דקות נוספות.

4. מפוררים ביד או חותכים לחתיכות קטנות את הבשר הטחון ומוסיפים לסיר של הירקות, מוסיפים את התבלינים ומערבבים עד שחתיכות הבשר מבושלות

5. מעבירים את האורז לסיר של הבשר והירקות, מערבבים ומגישים!

לראיון המלא עם אמיר מויאל לחצו כאן

התוצאה הסופית

 

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו