ראש הממשלה, בנימין נתניהו נפגש בלשכתו עם משפחת הילדה היימנוט קסאו, שנעלמו עקבותיה באזור הצפון כבר לפני מעל לשנה. נתניהו התחייב לעסוק בנושא באופן אישי, והבטיח להחזיר את היימנוט הביתה.
ראש הממשלה נפגש הערב בלשכתו בכנסת עם בני משפחתה של הילדה היימנוט קסאו, שנעדרת מאז פברואר 2024. במהלך הפגישה התחייב נתניהו לעסוק בנושא באופן אישי, והבטיח למשפחה כי המדינה לא תרפה מהמאמצים להשיב את הילדה הביתה.
לדברי גורמים שנכחו בפגישה, ראש הממשלה הביע הזדהות עמוקה עם כאב המשפחה, הדגיש כי המקרה נמצא בראש סדר העדיפויות, והבהיר כי יפעיל את כלל הגורמים הרלוונטיים במערכת הביטחון ובמשטרה ויעסוק בנושא באופן אישי וישיר.
היימנוט קסאו נעלמה לפני למעלה משנה באזור הצפון, ומאז מתנהלת חקירה מתמשכת בניסיון להתחקות אחר עקבותיה. חרף פעולות חיפוש נרחבות, גביית עדויות ומאמצים מודיעיניים, טרם נמצא קצה חוט שיביא לפתרון הפרשה.
בפגישה השתתפה גם חברת הכנסת צגה מלקו, שמלווה את המשפחה מאז היעלמות הילדה ופועלת לקידום המקרה בזירה הפרלמנטרית והציבורית. מלקו הדגישה כי מדובר במאבק ממושך וכואב, וקראה להמשך הפעלת לחץ ציבורי עד למציאת היימנוט.
במהלך החודשים האחרונים, דווחו על פריצות דרך אפשריות ואפילו קצוות חוט או ראיות בקשר לגורלה של היימנוט, אך כל אל התבדו.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
די לחכם ברמז ...
שישאלו את משפחת גולדין אם שווה להאמין לו ...
23:45 05.01.2026שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אלי
ביבי נתפס שוב ושוב בבית המשפט - וכל פעם טוען שהוא "לא זוכר" - לא זוכר ששילמו לחברו ניר חפץ 33 אלף שקל בחודש, ואז מתפרץ על התובעת כשתופסים...
ביבי נתפס שוב ושוב בבית המשפט - וכל פעם טוען שהוא "לא זוכר" - לא זוכר ששילמו לחברו ניר חפץ 33 אלף שקל בחודש, ואז מתפרץ על התובעת כשתופסים אותו בשקר. נחש שקיבל 65 מיליון דולר שוחד מקטאר מנהל לנו את המדינה
המשך 09:22 06.01.2026שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
די לחכם ברמז ...
שישאלו את משפחת גולדין אם שווה להאמין לו ...
23:45 05.01.2026שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר