חיסול נוסף? כלי התקשורת בלבנון דיווחו הערב (שני) כי כטב"מ ישראלי תקף כלי רכב שנסע בעיירה קונין שבדרום המדינה. לפי הדיווחים, אמבולנסים נמצאים בדרכם לזירת הפגיעה, לאחר שנרשמו 2 פצועים באירוע.
זו הפעם השנייה היום שבה דווח על תקיפה מסוג זה בדרום לבנון, אחרי שהבוקר דווח בערוץ אלמיאדין על סיכול ממוקד שבוצע בין מיס אלג'בל לשקרא. לפי הדיווחים, כטב"מ ישראלי תקף רכב ואופנוע באזור, כשבמקום נרשמו שני מחוסלים ושלושה פצועים.
בתוך כך, התקשורת הלבנונית מדווחת על מגעים דיפלומטיים אינטנסיביים של מדינות מערביות ברחבי העולם, כולל ארצות הברית וצרפת ללחוץ על ישראל לצמצום התקיפה בתגובה לטבח במג'דל שמס. על פי העיתון הלבנוני אל-אח'באר המקורב לחיזבאללה, מספר מדינות מערביות הזהירו את לבנון כי התקבלה החלטה בישראל לתקוף את לבנון בתגובה על רצח 12 הילדים במגרש הכדורגל.
באותה נשימה מסרו אותן מדינות ודיפלומטיים מסרים מרגיעים לגורמים הלבנוניים, על כך שמופעל לחץ דיפלומטי רב במאמץ לצמצם את מטרות התקיפה כך שתהיה מצומצמת ומוגבלת, ללא פגיעה בתשתיות או ערים אלא רק ב "מתקנים צבאיים".
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
גבי לוי
למה רכב? ולא בארסנל תחמושת שהוא האיום האמיתי???!!!!!.מה זה?משחק???
13:35 04.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רוי
אברי סטום את הפה מספיק אם לא ניסיון לך
21:27 29.07.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר