מבזקים
סרוגים

עמית סגל תקף את השר: "למה שלא יתפטר?"

העיתונאי עמית סגל תקף הערב את שר הכלכלה ניר ברקת שהתנגד להכנסת הסחורות לעזה: "אם הוא סולד מזה, מדוע שלא יתפטר עוד הערב?", כתב סגל

חני אדרי | חדשות סרוגים
י"א שבט התשפ"ד
עמית סגל תקף את השר: "למה שלא יתפטר?"

העיתונאי עמית סגל מותח ביקורת נגד שר הכלכלה ניר ברקת שהתנגד להכנסת הסחורות לעזה: "אם הוא סולד מזה, מדוע שלא יתפטר עוד הערב?", כתב סגל בחשבון הX (טוויטר) שלו.

כזכור, שר הכלכלה ניר ברקת ביקר היום (ראשון) בחריפות את ראש הממשלה בנימין נתניהו ואת "קבינט הקונספציה", כלשונו, על רקע הכנסת סחורות לרצועת עזה. "אנחנו מעבירים סחורות ודלק לחמאס כדי שימשיך להילחם נגדנו, זו הזיה", תקף ברקת בישיבת הממשלה, "קבינט הקונספציה נכשל, אתם תקועים ב-6 באוקטובר".

הקבינט: יקוזזו כספי הרשות הפלסטינית המיועדים לעזה
הקבינט: יקוזזו כספי הרשות הפלסטינית המיועדים לעזהצילום: הקבינט: יקוזזו כספי הרשות הפלסטינית המיועדים לעזה

"מי שחושב לתת פרס של מדינה לפלסטינים אחרי 7 באוקטובר – יגלה שאין לו ממשלה ואין לו את העם", המשיך ברקת. נתניהו השיב: "אין לנו ברירה, אם רוצים להמשיך במלחמה".

"אם ניר ברקת כל כך סולד מהכיוון הצבאי והכלכלי שאליו צועדת המדינה", אמר סגל, "אם בעיניו לא נותר עוד אדם הגיוני אחד מלבדו, אם הוא אין ביכולתו לעצור – למה שלא יתפטר עוד הערב?‏מעבר לכל השיקולים, מדובר גם בחיסכון של שקל בשנה לקופת המדינה, בימים שבהם כל שקל חשוב".

העברת כספים הרשות הפלסטינית ניר ברקת עמית סגל