מבזקים
סרוגים

כפי שפורסם בסרוגים: זו חלוקת האחריות בין השרים

בישיבת הממשלה הקרובה יאושר ארגון מחדש של חלק ממשרדי הממשלה: מאי גולן תנגוס בסמכויות שהועברו לשר יצחק וסרלאוף. הטיפול במגזר הבדואי יישאר אצל שיקלי

ט' שבט התשפ"ד
כפי שפורסם בסרוגים: זו חלוקת האחריות בין השרים

אחרי ההחלטה להעביר את המשרד לשוויון חברתי לידי השרה מאי גולן, הממשלה תאשר ביום ראשון הקרוב מחדש את חלוקת הסמכויות בין השרים השונים.

המשרד לקידום מעמד האישה ייסגר ותחומי האחריות יעברו יחד עם גולן, אך גולת הכותרת היא החזרת תחום האזרחים הוותיקים למשרד לשוויון חברתי, לאחר שבממשלה נוכחית זה הועבר ידי שר הנגב והגליל יצחק וסרלאוף (עוצמה יהודית).

כזכור, וסראלוף דרש לקבל את היחידה הזו במסגרת המשא ומתן הקואליציוני בשנה שעברה וקיבל זאת וכעת לא ברור האם יסכים לוותר על זה ועל התקציבים הנלווים לכך.

נתניהו בלם: המהלך שביטל את התפטרות שיקלי
נתניהו בלם: המהלך שביטל את התפטרות שיקליצילום: נתניהו בלם: המהלך שביטל את התפטרות שיקלי

עם זאת, דווקא כל הטיפול בחברה הבדואית לא יישאר בידיים של השרה לשוויון חברתי מאי גולן – אלא יישאר תחת עמיחי שיקלי, למרות שהוא יכהן בתור שר התפוצות.

למעשה תחומי האחריות המעודכנים של המשרד לשוויון חברתי יהיו: קידום מעמד האישה, קהילת הלהט"ב וטיפול באוכלוסיית הוותיקים.

המשרד לשוויון חברתי יצחק וסלראוף מאי גולן ממשלת ישראל עמיחי שיקלי