מבזקים
סרוגים

איתמר בן גביר: כרגע אני עסוק, אבל אעלה להר הבית

לשאלת עיתונאים, ח"כ איתמר בן גביר הודיע בישיבת הסיעה של עוצמה יהודית כי יעלה להר הבית: "אני כרגע עסוק במשא ומתן, אבל אני אעלה להר". הוסיף: "אפעל נגד גזענות ואפרטהייד בהר הבית"

י"ח כסלו התשפ"ג
איתמר בן גביר: כרגע אני עסוק, אבל אעלה להר הבית

יו"ר עוצמה יהודית והשר המיועד לביטחון לאומי איתמר בן גביר, הכריז היום (שני) בישיבת הסיעה של מפלגתו כי יעלה להר הבית. הוא הודיע בנוסף כי יפעל נגד איסור על יהודים לשתות מים בהר, מאחר ו"אני לא משלים עם תופעות של גזענות".

"סוף סוף התקשורת בישראל מבינה את החשיבות של הר הבית", אמר בן גביר בישיבת הסיעה, "לא ראיתי דבר כזה מעולם, כל העיתונאים הפכו להיות נאמני הר הבית, זה הישג אדיר".

בן גביר בכותל המערבי, ארכיון (צילום: אוליביה פיטוסי, פלאש 90)

"אני יכול להרגיע אתכם", הודיע בן גביר, "אני אעלה להר הבית. אני כרגע עסוק במשא ומתן, אבל אני אעלה להר הבית".

"אני יכול לומר עוד דבר" הוסיף ח"כ בן גביר, "אני אפעל נגד הגזענות בהר הבית. בעיני יהודי ששותה מים בברזיה והם לא מאפשרים לו את זה כי הוא כביכול טמא – זו גזענות ואפרטהייד, ואני לא משלים עם תופעות של גזענות".

בן גביר נגד נתניהו: "פתאום יש גמגומים סביב ההסכמים"
בן גביר נגד נתניהו: צילום: בן גביר נגד נתניהו: