מבזקים
סרוגים

ליברמן: עוד תרגיל מלוכלך מבית היוצר של נתניהו

אביגדור ליברמן הגיב לדיווחים על האפשרות שהקואליציה תדחה את ההצבעה לוועדה לבחירת שופטים וזעם, ליברמן קרא לכך "תרגיל מלוכלך" וקרא לגנץ ולפיד לפרוש מהשיחות בבית הנשיא מיד

כ"ה סיון התשפ"ג
ליברמן: עוד תרגיל מלוכלך מבית היוצר של נתניהו

יושב ראש מפלגת ישראל ביתנו, חבר הכנסת אביגדור ליברמן תקף את ראש הממשלה נתניהו, וזעם בפוסט ברשתות החברתיות על מה שהוא קורא לו: "תרגיל מלוכלך מבית היוצר של נתניהו".

יו"ר ישראל ביתנו הגיב בציוץ בטוויטר על הדיווחים על כך שבסביבת ראש הממשלה וראשי הקואליציה שוקלים למשוך את מועמדות כל חברי הכנסת מטעם הקואליציה לוועדה לבחירת שופטים. ובכך להביא לדחייה אוטומטית בבחירות לוועדה.

ליברמן רשם בפוסט כי: ״כפי שאמר יצחק שמיר ז״ל, הים אותו ים, הערבים אותם ערבים ונתניהו אותו נתניהו. גם ההצבעה לוועדה לבחירת שופטים הופכת לעוד פארסה, לעוד תרגיל מלוכלך מבית היוצר של נתניהו."

בנוסף למתקפה של ליברמן על נתניהו, שיגר יו"ר ישראל ביתנו העביר מסר גם לחבריו לאופוזיציה והוסיף: "הגיע הזמן, שלפיד וגנץ יתפכחו ויודיעו באופן מיידי על הפסקת כל שיתוף פעולה עם רוה״מ ואנשיו ועל הפסקת השיחות בבית הנשיא, ויפה שעה אחת קודם".

סקר: רוב מצביעי הקואליציה רוצים 2 נציגים בוועדה
סקר: רוב מצביעי הקואליציה רוצים 2 נציגים בוועדהצילום: סקר: רוב מצביעי הקואליציה רוצים 2 נציגים בוועדה

ליברמן קורא כבר תקופה למנהיגי האופוזיציה לסגת משיחותיהם עם הקואליציה בבית הנשיא, המתקיימות במטרה להשיג פשרה סביב הרפורמה המשפטית. ומנגח את לפיד וגנץ באופן תדיר על המשך המסע ומתן עם נתניהו.

אביגדור ליברמן בנימין נתניהו הוועדה לבחירת שופטים