מבזקים
סרוגים
לתשומת לב דרעי

למרות הדיווחים: זה המשרד שמירי רגב רוצה לחזור אליו

למרות הכוונה להעביר את משרד התחבורה לאריה דרעי, בסביבתה של מירי רגב מבהירים שהיא מעוניינת לחזור למשרד שבה היא כיהנה בעבר, ולא לקחת את תיק החינוך

כ"ח חשון התשפ"ג
למרות הדיווחים: זה המשרד שמירי רגב רוצה לחזור אליו

מלאכת הרכבת הממשלה נמשכת, ולמרות הדיווחים שתיק התחבורה יינתן ליו"ר ש"ס אריה דרעי, מתברר שעדיין מתנהל על כך מאבק.

לסרוגים נודע שח"כ מירי רגב עדיין מעוניינת לחזור למשרד התחבורה, תפקיד שהיא כבר מילאה בעבר ואליה היא שואפת לשוב בממשלה הקרובה.

לפי דיווח של דפנה ליאל, בליכוד הציעו לרגב את תיק החינוך אך זו השיבה שהיא מעדיפה כאמור חזרה לתיק התחבורה.

לפיד פונה למצביעי הליכוד: "בשביל זה הצבעתם?"
לפיד פונה למצביעי הליכוד: צילום: לפיד פונה למצביעי הליכוד:

סמוטריץ' לאוצר, גלנט בביטחון

כזכור, אתמול (שני) עלתה הצעת פשרה לפיה דרעי יוותר על משרד אוצר, אך בתמורה יכהן בתור שר הפנים וגם שר התחבורה ואף יקבל את התואר ממלא מקום ראש הממשלה.

את תיק האוצר יקבל כאמור יו"ר הציונות הדתית בצלאל סמוטריץ', אך נציג ממפלגתו יכהן בתור שר במשרד הביטחון, כאשר שר הביטחון עצמו יהיה מהליכוד, ככל הנראה ח"כ יואב גלנט.

סמוטריץ', נתניהו ודרעי בכנסת (צילום: אוליבייה פטוסי/פלאש 90)
אריה דרעי הרכבת ממשלה מירי רגב משרד התחבורה