מבזקים
סרוגים
הפלונטר הפוליטי שוב פה

סקר: הליכוד ממשיך להיחלש; הימין מאבד את הרוב

אחרי תקופה ארוכה עם רוב לימין, סקר מנדטים חדש מחזיר את הפלונטר פוליטי כאשר אף אחד מהגושים לא מצליח להשיג 61 מנדטים. הליכוד ממשיך להיחלש; הימין מאבד את הרוב

ז' אלול התש"פ
סקר: הליכוד ממשיך להיחלש; הימין מאבד את הרוב

סקר מנדטים חדש מעלה כי אחרי תקופה ארוכה בה גוש הימין עמד על 61 מנדטים ויותר, כעת אנו שבים לפלונטר הפוליטי כאשר אף אחד מראשי הגושים לא מצליח להשיג את הרוב הדרוש להקמת ממשלה.

על פי הסקר שנערך על ידי מכון 'פאנלס פוליטיקס' עבור 'מעריב', לו הבחירות היו נערכות היום, מפלגת הליכוד בראשות בנימין נתניהו הייתה נחלשת ומקבלת 28 מנדטים בלבד.

המפלגה השנייה בגודלה היא 'יש עתיד-תלם' בראשות יאיר לפיד שמקבלת 20 מנדטים. ימינה בראשות נפתלי בנט היא המפלגה השלישית בגודלה אך היא נחלשת מעט מהסקרים האחרונים ומקבלת 17 מנדטים.

הרשימה המשותפת נחלשת אף היא ומקבלת 14 מנדטים. אחריה נמצאת מפלגת כחול לבן בראשות בני גנץ, שמקבלת 10 מנדטים בלבד.

המטרה של נתניהו: להרוויח זמן ולהוריד את בנט בסקרים
המטרה של נתניהו: להרוויח זמן ולהוריד את בנט בסקריםצילום: המטרה של נתניהו: להרוויח זמן ולהוריד את בנט בסקרים

מפלגת ישראל ביתנו בראשות אביגדור ליברמן מתחזקת ומקבלת 9 מנדטים. מפלגת ש"ס בראשות אריה דרעי מקבלת 8 מנדטים. יהדות התורה בראשות יעקב ליצמן מקבלת 7 מנדטים. מר"צ מקבלת 7 מנדטים אף היא.

על פי החלוקה לגושים: גוש הימין -60 מנדטים. גוש השמאל – 51 מנדטים. ישראל ביתנו – 9 מנדטים.

בנימין נתניהו הליכוד יאיר לפיד ימינה יש עתיד נפתלי בנט סקר סקר מנדטים