מבזקים
סרוגים

דיווח: מחבל נתפס עם סכין ליד היישוב פסגות

נער בן 14 נעצר בין היישובים פסגות וכוכב יעקב שבחבל בנימין. הנער שעורר את חשדם של כוחות הביטחון עבר חיפוש במהלכו נמצאה על גופו סכין גדולה. הוא נעצר בנוהל מעצר חשוד ללא ירי

כ"ז אב התשע"ט
דיווח: מחבל נתפס עם סכין ליד היישוב פסגות

על פי הדיווח של הצלה ללא גבולות איוש, הבוקר (ראשון) בין היישוב פסגות לבין כוכב יעקב שבמועצה האזורית מטה בנימין, נעצר מחבל בן 14 תושב אל בירה שעורר את חשדם של כוחות הביטחון.

על פי אותו הדיווח, בחיפוש על גופו אותרה סכין גדולה שאיתה התכוון לבצע פיגוע. המחבל נעצר לאחר נוהל מעצר חשוד ללא ירי.

בתוך כך בידיעות אחרונות כותב הפרשן הצבאי יוסי יהושע כי הפיגוע ביום שישי האחרון סמוך למעיין דני מסמל עליית מדרגה משמעותית בפעילות הטרור ביהודה ושומרון ואם מחברים לכך את רצף האירועים ברצועת עזה, מדובר בגל הטרור החמור ביותר שחווה ישראל בארבע השנים האחרונות, מאז ספטמבר 2015.

 

כוכב יעקב ניסיון פיגוע פסגות