מבזקים
סרוגים

רפאל הולצברג הובא למנוחות: "רודף חסד, בעל חיוך רחב"

מאות ליוו למנוחות את ההרוג בתאונה הקטלנית, רפאל הולצברג ז"ל. הרב י"צ רימון ספד לו: "עם הכוחות המדהימים והחיוך הרחב, אי אפשר לדמיין שאתה לא איתנו"; מפקדו: "נשמה אמיתית"

ט"ז שבט התשע"ט
רפאל הולצברג הובא למנוחות: "רודף חסד, בעל חיוך רחב"

מאות ליוו היום (שלישי) למנוחות את ההרוג בתאונה הקטלנית הלילה, רפאל הולצברג ז"ל, תלמיד המרכז האקדמי לב, מבית חרדי ששירת בצה"ל. "רפאל התחבר עם אנשי היחידה, שחקן נשמה אמיתית עם הרבה שאיפות וחלומות שלצערנו נגדעו", ספד לו מפקדו סא"ל איתי לבנון. "למרות הזמן הקצר שזכינו להיות איתו, הדברים שעשה יסייעו לעתודאים בשנים הקרובות".

אי אפשר לדמיין שאתה לא איתנו

הרב יוסף צבי (י"צ) רימון, ראש בית המדרש של המרכז האקדמי לב אמר: "רפאל, עם הכוחות המדהימים והחיוך הרחב, אי אפשר לדמיין שאתה לא איתנו", סיפר בכאב. "כל כך הרבה דברים הארת והוספת בבית המדרש ובכלל במכון. יש אדם שמוכן לעשות טובה, מוכן לעשות חסד אבל יש אדם שהוא איש חסד, רודף חסד שמחפש לעשות חסד. כמו רבקה אימנו שאליעזר מבקש מים והיא מחפת בשבילו ובשביל גמליו. רפאל, אתה היית דוגמא של אדם שרודף חסד".

שאיפות וחלומות שנגדעו (צילום: חיים גולדברג/ כיכר השבת)

אמש נפגע הולצברג בשדרות גולדה מאיר בירושלים מאוטובוס כשרכב על אופניו. אל זירת התאונה הוזעקו גם כוחות רפואה  רבים והוא פונה לבית החולים כשמצבו הוגדר קשה מאוד, אך הרופאים נאלצו לקבוע את מותו.

ממשטרת ירושלים נמסר כי "במוקד המשטרה התקבל דיווח על תאונת דרכים בשדרות גולדה מאיר בין אוטובוס לרוכב אופניים. שוטרים הגיעו לזירת התאונה. נהג האוטבוס עוכב לחקירה בזירה. נפתחה חקירה לבירור נסיבות התאונה".

 "מדובר על רוכב אופניים שנפגע מאוטובוס", תיאר דניאל קצנשטיין, חובש באיחוד הצלה. "יחד עם צוות אמבולנס של איחוד הצלה וחובשים מיחידת האופנועים של איחוד הצלה הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני בזירת התאונה. הוא פונה להמשך טיפול במצב קשה וללא הכרה".

מאגודת הסטודנטים בירושלים נמסר: "אגודת הסטודנטים מתאבלת ביחד עם הסטודנטים במרכז האקדמי לב על מותו בטרם עת של חברינו רפאל-יצחק הולצברג ז״ל. ההלוויה תצא בשעה 13:00 מבית ההלוויות שמגר בירושלים".

המרכז האקדמי לב הרב יוסף צבי רימון רפאל הולצברג תאונת דרכים קטלנית