מבזקים
סרוגים

התגובה לירי? ארה"ב פתחה בתקיפה נוספת נגד החות'ים בתימן

בכלי התקשורת בתימן דיווחו על תקיפה אמריקנית נוספת - שהפעם כוונה לעיר הנמל על חודיידה שבמערב המדינה. זו הפעם הרביעית השבוע שבו הכוחות האמריקנים תקפו יעדים של החות'ים בתימן

התגובה לירי? ארה"ב פתחה בתקיפה נוספת נגד החות'ים בתימן

כלי התקשורת בתימן דיווחו הערב (חמישי) על תקיפה אמריקנית נוספת באזור עיר הנמל אל-חודיידה שבמערב המדינה. זו הפעם הרביעית בשבוע האחרון שבו דווח על תקיפות של הכוחות האמריקנים נגד יעדי החות'ים בתימן.

כזכור, במהלך הלילה נשמעו אזעקות בירושלים, בתל אביב וביישובים רבים נוספים במרכז בעקבות שיגור של טיל מתימן. בצה"ל אמרו כי חיל האוויר יירט את הטיל לפני שהוא חצה לשטח ישראל.

החות'ים מאיימים: זו העיר שנתקוף הלילה בישראל
החות'ים מאיימים: זו העיר שנתקוף הלילה בישראלצילום: החות'ים מאיימים: זו העיר שנתקוף הלילה בישראל

אמש נשיא ארה"ב דונלד טראמפ איים על איראן כשקרא להם להפסיק לספק נשק לחות'ים באופן מיידי. "בעוד שאיראן צמצמה את תמיכתה ואת שליחת הציוד הצבאי לחות'ים, הם עדיין שולחים להם ציוד רב" כתב טראמפ ברשת Truth Social. "איראן חייבת להפסיק לשלוח את האספקה הזו באופן מיידי. שיתנו לחות'ים להילחם בעצמם. בכל מקרה הם יפסידו, אבל ככה הם יפסידו במהירות".

עוד הוסיף והבהיר: "נזק רב נגרם לברברים החות'ים, והוא רק ילך ויגבר. זה לא קרב הוגן, ואף פעם לא יהיה. הם יושמדו לחלוטין!".

ארה"ב החות'ים תימן תקיפה