נטע ברזילי חוזרת לריאליטי: רשימת השופטים לצד סיימון קאוול ממשיכה להיחשף. זוכת האירוויזיון הישראלית, נבחרה לשפוט ב"אקס פקטור ישראל", לצד השופט האגדי סיימון קאוול, אשר לראשונה יגיע לשפוט מחוץ לגבולות אנגליה וארצות הברית.

נטע מצטרפת לאביב גפן שנבחר גם הוא לשבת בפאנל השופטים הנחשק. קאוול והצוות שלו מעורבים בבחירת השופטים ובחרו בנטע שכיכבה בראש מצעד הבילבורד האמריקאי, עם רזומה של הופעות ופסטיבלים בכל העולם ועד סין בהופעה עם יותר מחצי מיליארד צופים, לשפוט בעונה החדשה של התכנית שתשודר ברשת 13.

תשפוט לצד סיימון קאוול (צילום: Ray Burmiston)

כזכור נטע בעצמה כיכבה כמתמודדת בתכנית הריאליטי "הכוכב הבא לאירוויזיון" ששודרה בקשת 12. לאחר שניצחה בתכנית ונשלחה לייצג את ישראל באירוויזיון 2018, בו זכתה במקום הראשון יחד עם השיר "toy" – היא הפכה לכוכבת בינלאומית.

שריה "באסה סבבה" וTOY הפכו לקליפים הישראלים הנצפים ביותר ביוטיוב, עם למעלה מ-150 מיליון צפיות.

בימים אלו צוות הליהוק של אקס פקטור ישראל החל בעבודה אינטנסיבית על ליהוק הזמרים שייקחו חלק בעונה החדשה.