ההדלפה והחיקוי: השבוע דלף לרשת סרטון של איילת שקד שרה, כחלק מקמפיין להעלאת מודעות למאבק באלימות נגד נשים. לאחר שהפך לויראלי במיוחד, החיקוי כמובן לא איחר לבוא.
הערב (ד') בתכנית הסאטירה "ארץ נהדרת", חברת הכנסת שקד מקבלת חיקוי 'מוזיקלי' במיוחד מליאת הר לב. צפו בהצצה:
View this post on Instagram
"היה מאוד מביך"
"זה היה מאוד מאוד מביך. משום מה זה דלף החומר גלם שלי, בלי המוזיקה ובלי עריכה", סיפרה היום שקד בראיון לסרוגים, והסבירה כי שעומד לדעתה מאחורי ההדלפה הם גורמים פוליטיים.
"זה דלף בצורה מכוונת ע"י גורמים פוליטיים אבל לא ניכנס זה. אחרי שהובכתי לכמה דקות, אמרתי שאסתכל על חצי הכוס המלאה ולפחות נעלה אתה מודעות לנושא." לגבי השאלה האם זה היה גבר זה היה שונה, שקד משיבה: "לא יודעת, יכול להיות שזה היה נראה אחרת".
מה דעתך בנושא?
16 תגובות
1 דיונים
אוראור זהבי
הם ציירו אותה כנאצית - וזה היה פשוט מכוער! לא פעם ראשונה - אבל אם תשאלו אותי - בארס נעדרת צריכים להתבייש על כך כמובן.
19:14 12.03.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מאיה
כל הכבוד לך! אתה צודק!
13:49 05.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חני
נשמע כמו בת הים הקטנה (;
12:36 04.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
משה
אתם לא אתר שמייצג את הציבור הדתי הערכי אז לפחות תפסיקו להתהדר בתארים לא לכם! א. הלכתית אין לשמוע אישה שרה בסרטון. ב. עצם ההתעסקות בהדלפה הנלוזה הזו מלמדת שאתם...
אתם לא אתר שמייצג את הציבור הדתי הערכי אז לפחות תפסיקו להתהדר בתארים לא לכם! א. הלכתית אין לשמוע אישה שרה בסרטון. ב. עצם ההתעסקות בהדלפה הנלוזה הזו מלמדת שאתם לא יותר מעוד צהובון רכילותי הנהנה מעלבונם של אנשים והרייטינג שנובע מכך.
המשך 10:32 04.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חרדית
איילת היא חברת הכנסת הכי הכי מוכשרת שהייתה כאן מאז קום המדינה. אוהבים אותך! לדעתי נדבקים אליה כי היא פשוט יפיפיה וסקסית, זה הכל.
04:34 04.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מוש
בתגובה ל: חרדית
הביטויים שאת משתמשת בהם אינם תואמים אתר המיועד לציבור שומר תורה ומצוות, אנא התחשבי להבא
10:33 04.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חרדית
בתגובה ל: מוש
אדון מוש מוש ברוכים זה אתר דתי?... כלומר אשה זרה זה בסדר, ביגוד של דוגמניות זה גלאט מה מפריע לך המילה "סקסית"???? צבוע!
11:54 04.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דנה
בתגובה ל: חרדית
את בעצמך צבועה.הוא ביקש יפה ואת מתלהמת כמו בשוק הכרמל....תת רמה
03:42 07.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שושנה
למה לחשוב שאנחנו מטומטמים? העיקר השיגה כמה כותרות. זה מה שרצתה.
23:50 03.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נעמה
אילו גורמים פוליטיים מעורבים? השמאל,שנהנה ממפלת הימין?! או ימנים אחרים,שונים,שנהנים ממפלת הימינה?! בכל אופן זה שטויות.לא מצפים מפוליטיקאים לשיר ולבלבל במוח.המטרה היתה נעלה וחשובה.
18:13 03.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
משה
ושלא תבוא
18:08 03.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
זלא''דניק
מעניין שאת זה השופט פוגלמן לא פוסל בשל השפעה פוליטית.... אה הבנתי זה נגד ימינה ולא בעד השמאל אז ...כולם ביחד 'זה לא אותו דבר' או בקיצור זלא''ד.
16:56 03.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אסף
את איילת הקליטו מזייפת בשיר להעלאת המודעות לאלימות נגד נשים את ביבי הקליטו בוגד באשתו השלישית מצא את ההבדלים
16:44 03.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר