מרכיבים:
2 כוסות יין לבן יבש
200 גרם גבינת גרוייר
200 גרם גבינת אמנטל
200 גרם גבינת גאודה
2 כפות קורנפלור
100 מ"ל וודקה לבחירתכם
חצי כפית אגוז מוסקט מגורר
שן שום אחת
פלפל שחור
קוביות לחם וירקות לליווי המנה

אופן ההכנה:
משפשפים את שן השום בפנים הסיר, מוסיפים את היין, הוודקה והגבינות וממיסים יחד. כשהתערובת נמסה מוסיפים עמילן תירס. מערבבים היטב בעזרת כף עץ, בצורה קבועה תוך ציור הספרה 8 בכף הערבוב.
מוסיפים פלפל לפי הטעם ומגישים לצד קוביות ירקות, לחם או כל ליווי שאוהבים.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים