בשעה שהמשלחת הישראלית נמצאת על אדמת איחוד האמירויות הערביות, העיתון המקומי שיוצא בשפה האנגלית בבירה אבו דאבי כתב הבוקר (שלישי) על השער הראשי את המילה 'שלום' בעברית באותיות באנגלית, לצד המילה סאלאם הערבית.

מדובר במחווה לישראל, ברקע המגעים במדינה של דיוני המשלחת לקידום הסכם השלום והנורמליזציה בין ישראל לאיחוד האמירויות.
אמש נפגש ראש המשלחת הישראלית לאבו-דאבי, היועץ לביטחון לאומי וראש המל״ל מאיר בן שבת עם מקבילו, היועץ לביטחון לאומי של איחוד האמירויות השייח׳ טחנון בן זאיד, שר החוץ של איחוד האמירויות השייח׳ עבדאללה בן זאיד, היועץ המיוחד של נשיא ארה״ב ג׳ארד קושנר והיועץ לביטחון לאומי של ארה״ב רוברט אובריאן, בארמון של היועץ לביטחון לאומי השייח׳ טחנון, באבו-דאבי.
בפגישה משתתפים גם השליח המיוחד לנושאי מו"מ של ארה"ב אבי ברקוביץ', השליח האמריקני המיוחד לענייני איראן בריאן הוק, שגריר ארה״ב באיחוד האמירויות ג׳ון רקולטה, מנכ״ל משרד החוץ אלון אושפיז וגורמים נוספים.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
נועם
הרבי מלובביץ' ישו מוחמד הנביא מואפק טריף
08:58 20.03.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר