פייש-בורגר: מתכון שתרצו לאמץ - סרוגים

פייש-בורגר: מתכון שתרצו לאמץ

מתכון קל לפייש-בורגר מדג סלומון. מתכון גם פרווה וגם טעים, מי צריך יותר מזה?

author-image
פייש-בורגר: מתכון שתרצו לאמץ
  פיישבורגר- גם טעים וגם פרווה (צילום:שטרסטוק)

אם גם לכם יש חשק להמבורגר עסיסי, אך אתם ממש לא מעוניינים להיות בשריים ולהתאפק 6 שעות עד כוס הנס הנכספת עם העוגה . הכירו את המתכון לפייש-בורגר הפתרון המעולה והטעים להמבורגר פרווה העשוי מדג סלומון.

מנות: 4 | פרווה | קל להכנה

מצרכים:
900 גרם פילה סלמון, ללא עור
2 חלבונים
1 כף חרדל דיז'ון
1/2 כוס פירורי לחם טריים (טוחנים בבלנדר 2 פרוסות לחם לבן)
2 כפות שמיר קצוץ טרי
1/2 כפית מלח

אופן ההכנה:

1. קוצצים את הסלמון, אורזים מחצית מכמות הסלמון בשתי שקיות ניילון אטומות (שקית בתוך שקית) ובעזרת פטיש שניצלים, כותשים את הדג. חוזרים שוב על הפעולה בחצי הנותר.
2.בקערה גדולה, מערבבים את כל כמות הסלמון יחד עם החלבונים, החרדל, השמיר, פירורי הלחם והמלח, לתערובת אחידה.
3.יוצרים 4 קציצות בעובי 2 ס"מ.
4.מחממים 2 כפות שמן במחבת פסים על אש בינונית, ומטגנים את הקציצות במשך 5 דקות מכל צד, עד שהן מקבלות גוון זהוב-שחום יפה.
5. את הקציצות החמות מכניסים הישר לתוך לחמניה עגולה ומלאה בשומשום, ירקות ורטבים אהובים.

בתאבון!

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו