הותר לפרסום

הזיהוי הושלם: גופתו של מני גודארד הי"ד הושבה לישראל

עם השלמת תהליך הזיהוי, הותר לפרסום כי מני גודארד הי"ד הוא החלל החטוף שגופתו הושבה הערב לישראל. כעת נותרו בשבי החמאס 3 חללים חטופים בלבד

הזיהוי הושלם: גופתו של מני גודארד הי"ד הושבה לישראל
צילום: מני גודארד הי"ד (באדיבות המשפחה)

חזר הביתה: עם השלמת תהליך הזיהוי, הותר לפרסום כי מני גודארד הי"ד הוא החלל החטוף שגופתו הושבה הערב (חמישי) לישראל. כעת נותרו בשבי החמאס 3 חללים חטופים בלבד: דרור אור, רן גואילי וסותטיסאק רינטלאק.

מני גודארד נרצח בטבח של מחבלי חמאס על קיבוץ בארי ב-7 באוקטובר, וגופתו נחטפה לרצועת עזה. אשתו איילת נרצחה גם כן במתקפה, כשהם הותירו אחריהם ארבעה ילדים – מור, גל, בר וגוני – ושישה נכדים.

במרץ האחרון נחשף כי כוחות צה"ל קיימו מבצע ברצועת עזה שבו ניסו לחלץ את גופתו של גודארד – אך המבצע הסתיים ללא הצלחה. בר, בתו של מני, פנתה יום לאחר מכן לראש הממשלה בנימין נתניהו והרמטכ"ל אייל זמיר בקריאה: "טנחנו משפחת גודארד דורשים מכם – שלא לשלוח שום חייל לסכן את חייו על מנת להשיב את גופתו של אבינו. לא נסכים שאף משפחה נוספת תיכנס למעגל השכול במטרה להחזירו.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות