הנאום האחרון? אסד צפוי לנאום לסורים בשעה 20:00
הדיקטטור של סוריה בשאר אסד צפוי לשאת נאום לאומה הסורית בשעה 20:00 בערב, לא הרור אם ידבר בשידור חי או שישודר נאום מוקלט

צילום מסך, מתוך סרטון
בזמן שסוריה ממשיכה להתפרק, גורמים באופוזיציה הסורית מדווחים כי בשאר אסד ישא נאום לאומה הסורית בעוד כשעה.
לאחר שתוך שבוע, ארגוני מורדים סונים וארגוני טרור ג'יהאדיסטים הצליחו להשתלט על ערים מרכזיות ושטחים עצומים בסוריה. בשאר אסד צפוי על פי דיווחים לשאת בקרוב נאום לאומה.
על פי דיווחי האופוזיציה בסוריה, אסד צפוי לשאת נאום לאומה בשעה 20:00 בערב, למרות הספקולציות כי אסד עזב את סוריה עם משפחתו, לא ברור אם נאום זה יהיה נאום תבוסה ממקומו בגולה, או נאום שישא מדמשק, או אולי אפילו כזה שהוקלט מראש.
באיראן מדווחים כי גורמים רוסיים, איראניים וטורקים עוסקים כעת בשאלה כיצד תראה סוריה בעתיד, שאלה שבשאר אסד לא נחשב לגורם מכריע בה בזמן זה.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
3 תגובות - 3 דיונים
מיין לפי
1
זה שחמס מחפש...
ג'קי. הופארציה | 07-12-2024 21:27
זה שחמס מחפש ולא מוצא. את החטופים : זה אומר שהצבא ו הממשלה וכל אזרחי המדינה. וכל יהודי ארץ ישראל ובכל העולם כולו. מצריכה חשבון נפש מעמיק ומורחב ......שבוע טוב
2
בטוח ברח יחד...
יצחק | 07-12-2024 23:20
בטוח ברח יחד עם משפחתו
האם כל זה טוב לישראל או רע
ימים יגידו
3
לא להיות נאיבים.טורקיה...
מור | 08-12-2024 2:14
לא להיות נאיבים.טורקיה ומצרים זוממות ומתכננות אמבוש על ישראל. היכן אמ"ן???