מבזקים
סרוגים

בכיר חדשות 12 מגיב לערוץ 14: כך ידענו על התקיפה באיראן

לאחר שפרשן ערוץ 14, יעקב ברדוגו, רמז שערוץ 12 ידעו על מועד התקיפה באיראן - עורך המהדורה מגיב לו על כך

ט"ו אדר התשפ"ו
בכיר חדשות 12 מגיב לערוץ 14: כך ידענו על התקיפה באיראן
ערוץ 14 צילום: (צילום: ערוץ 14)

לאחר שפרשן ערוץ 14 יעקב ברדוגו, רמז שחדשות 12 קיבלו הדלפה לגבי מועד התקיפה באיראן, עורך מהדורת חדשות 12, גיא סודרי, מגיב לו.

נזכיר כי לני מספר ימים, בפתח תכניתו ברדיו 'גלי ישראל' אמר ברדוגו: "בערב הזה אני ממשיך לתהות, מי מגורמי המדינה, מי מגורמי הצבא, מי מגורמי המוסד, היה לו חשוב לתדרך את ערוץ 12?".

עוד הוא הוסיף: "ב-8:16 יונית לוי הייתה כבר באולפן, מאופרת, יחד עם ניר דבורי. אני אומר לכם פה ע"פי מידע שברשותי, הם לא באו וישנו באולפן בחודש האחרון והיו מאופרים 24/7. וזו לא קנאת 12 ו-14, אנחנו לא שידרנו, לא מעניין אותי. אותי מעניין, מי העז?"

סודרי השיב לטענות ואמר לו: "אני מניח שאתה ידעת בדיוק כמוני מי יצא מפה מהר מהר במטוס פרטי בסוף השבוע אז לשנינו לא היה קשה להבין שזה קורה".



איראן תקיפה ערוץ 12 ערוץ 14